MUŠKARCI, POZOR: 3 ključne stvari koje će vas učiniti seksualno privlačnijima!

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Ovdje vam nudimo nekoliko savjeta, ukoliko želite povećati svoju seksualnu privlačnost te s tim očarati ženu svojih snova.

8192f2be38_P.jpg

Ugodan miris je uvjet broj jedan

Ne hodajte ulicom a kamoli na spoj u prljavoj odjeći. Žene vole muškarce koji lijepo mirišu što ne znači da na sebe išpricate cijeli parfem, nego mješavinu prirodnog mirisa tijela, njegovanog istuširanog tijela i parfema. Iako možda zvuči komplicirano, to je vrlo jednostavno. Nekoliko kapljica muškog parfema na zatiljak i zapešća će biti sasvim zadovoljavajuće.

Lijepa figura privlači lijepe žene

Iako žene kod muškaraca više boduju osobnost ipak se prvo zagledaju u privlačan izgled. Svoju seksualnu privačnost povećat ćete kada počnete ulagati u svoje tijelo. To ne znači da nužno morate imati ogromne bicepse i keramiku na trbuhu. Važno je da imate "definiciju" koju vrlo lako možete postići odlaskom na fitnes ili dizanjem utega doma ili trbušnjacima itd. Muškarci koji su skloni debljanju u području abdomena a piju pivo trebali bi razmisliti i barem smanjiti unos tog pića ukoliko već ne mogu prestati.

Poslije vježbanja priuštite si zdravu hranu, poslije vježbanja su korisne banane, s cimetom ćete spriječiti nastanak dijabetesa te će vam se uravnotežiti šećer u krvi. Osim što će vaš tijelo izgledati ljepše i vi ćete se osjećati bolje te ćete se osjećati seksualno privlačnijima.

d08d2204e6_P.jpg

Osobnost je važnija od odjeće

Kako biste očarali ženu nije dovoljno seksi tijelo. Ukoliko budete obučeni u neke zastarjele komade odjeće, bez iti malo ukusa za modu te ste neobrijani vjerojatno ćete privući pozornost ali ne onu koju tražite. To ne znači da niste privlačni, ali svoj seksipil ne znate pokazati na dobar način. Možda se u vama skriva krasan muškarac, no priznajte: vi se na cesti okrećete za ženom koja pokazuje svojim odjevanjem da joj nije sbvejedno kako izgleda. Iako se možda super osjećate u razvučenoj trenerci i starim tenisicama, svejedno si ponekad priuštite obnovu garderobe.

Ukoliko vam moda ne ide od ruke, zamolite za pomoć sestru ili prijateljicu. One će vas sigurno dobro savjetovati što vam dobro stoji te u čemu će vas ljepši spol uočiti. Ukoliko ste već nabildali i definirali svoje tijelo ne pretjerujte u isticanju istog odjećom. To znači da ne nosite preuske sintetičke majice i potkošulje kako biste istakli sve svoje adute. Osim ako ste na moru. Osim toga očarajte je svom osobnošću. Seksualna privlačnost ističe se smislom za humor, stavovima te kvalitetnim dijalogom. Žene privlače muškarci s kojima mogu razgovarati.

Izvor: Intimate Medicine​

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254

1.
Upadljiv miris velike količine novca je nepogrešiv afrodizijački izbor. Odelo, dezen, boja, kroj i sl. je irelevantno, bitno je nedvosmisleno istaći kilograme zlata na vratu, prstima, ručju, ma gdegod, kao i istaći diskretnu liniju prenapučenog buđelara.

2. Obrokovanje ili pojenje na mestima gde se čaša kisele vode prodaje za app protiwrednost gajbe pivčuge u radnjama neverovatno ističe svu prefinjenost i suptilnost dotičnog momka/ gospodina... Ma nek su i papci u saftu, ako je zlatna kajla i umočena u tanjir, to je nešto neverovatno istančano i privlačno u toj ososbi...

3. Diskretni, zanimljivi razgovori o temama 'ja pa ja i moja enormna lova/imovina, ja pa ja, moji Poršeji, stanovi, ja pa ja'... neverovatno intrigira i pali suptilnu žensku maštu i osećaje privlačnosti i pripadanja...

Izvor: XXI vek

Natrag