Muškarac tokom života doživi tri sata orgazma!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
30. 08. 2010. 18:01h | Vestionline

Muškarac tokom života doživi tri sata orgazma!

Muškarci tokom života dožive u proseku tri sata orgazma, piše "China Press" pozivajući se na nedavno sprovedeno istraživanje.

40695_lg6_f.jpg

"S obzirom na veoma brzi tempo života poslednjih godina, ljudi su obično seksualno aktivni pre i odmah nakon stupanja u brak", tvrdi ginekolog dr. Fang Cuang Vei, zaposlen u bolnici "Gleneagles" u Singaporu.

Ginekolog tvrdi da će prosečni muškarac koji tokom 40 godina života (18-58 godine) doživljava orgazam u trajanju od 2,5 sekundi i ima seks najmanje dva puta nedeljno u vrhuncu seksa uživati dva sata, 53 minute i 20 sekundi tokom svog života.

Takođe, ginekolog je napomenuo da će muškarac koji doživi 78 godina i koji svaki put nakon seksa doživi orgazam u trajanju od 2,2 sekude u seksualnom klimaksu uživati ukupno 16 sati tokom svog života.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
...Zanimljivije bi bilo pročitati koliko vremena utroši da do njih dođe! Verovatno celu godinu... :D

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
I mi smo posle srećniji, lakše nam je, bolje nam je, itd..? Žene pate, žene su ugnjitavane ovo, ono.... a nama sve potaman...
eee.... sorry

Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
To verovatno vazi za Kinu, ali mi i tako deluje ko "novinska pekinska patka"...budalastina.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ginekolog tvrdi da će prosečni muškarac koji tokom 40 godina života (18-58 godine) doživljava orgazam u trajanju od 2,5 sekundi i ima seks najmanje dva puta nedeljno u vrhuncu seksa uživati dva sata, 53 minute i 20 sekundi tokom svog života.

Moj traje duplo duze .... wacko2 .... Mada, svidja mi se clanak, upoznaje me sa zivotom ......

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Znači da izvučemo pouku, treba orgazme razvuči na jedno pola sata i biće svima mnogo bolje, jel da ?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Moj traje duplo duze .... wacko2 .... Mada, svidja mi se clanak, upoznaje me sa zivotom ......

Je li ti to mjeriš svaki put štopericom? Imam ja dosta sličnih tekstova, mogu ti poslati da se još bolje upoznaš... sa životom.:lol::lol::lol:

Ja sam to vrijeme davno potrošio... sad sam miran.

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ja nisam merio stopericom vreme ali nekad mi se cini da orgazam traje citavu vecnost, to je posebno izrazeno kad se jako dugo uzdrzavam od ejakulacije da bih sto vise produzio uzivanje.
Tad orgazam dolazi u talasima i sigurno ne traje 2.5 sekunde vec mnogo duze.

Natrag