Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šta mislite o takvim vezama i da li biste bili u takvoj vezi?
Ne radi ni o kakvoj ambiciji, da želim da mi on bude modni detalj, da mi se slaže uz cipele ili ne znam ni ja šta još je PYC naveo kao primer..
Ma ja se samo zezam kao što reće Crvena. Kada čovjek dođe u moje godine (53) mnoge stvari koje su opterećivale mladost izblijede i postanu nevažne i smiješne. Tako i visina partnera. Ja istina zbog svoje visine od 194 nikada nisam bio u vezi sa djevojkom koja je viša od mene ali znam da su neki momci nižeg rasta opterećeni svojom visinom upravo ganjali djevojke koje su bile više od njih i kasnije ponosno paradirali s njima po korzu. Dok se na duhovnom nivou privlači isto na fizičkom se privlače suprotnosti, tako je bilo odvajkada tako je sada i biće i dalje.
Drago mi je da si se riješila svog opterećenja i pronašla sebe uz momka koji ti se sviđa. Samo naprijed... iskreno i bez kompleksa.
pupak na pupak ide
Heheheh .... .... ja sam visok 192 a imam 15 godina xD ...... au deda PYC .. pa ti me presisao xD .....
Mirmla smao napred i hrabro