Muškarac niži od žene?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Šta mislite o takvim vezama i da li biste bili u takvoj vezi?

Pa sad, zavisi iz koje perspektive se posmatra. Bog je napravio čovjeka da hoda uspravno, na dvije noge. Kada bi čovjek kojim slučajem hodao na sve četiri, nikako se ne bi moglo govoriti u kategorijama viši-niži. Takav muškarac bi bio tek neznatno kraći. U horizontalnom položaju visina uopšte nije bitna jer se bez obzira na razliku muškarac i žena savršeno uklapaju... pupak na pupak, nema greške.
Niži muškarac za ženu koja to zna iskoristiti ima čitav niz komparativnioh prednosti nad višim. Nabrojaću samo neke:

- niži muškarac budi u ženi majčinske osjećaje, a žene su u podjednakoj mjeri i majke, kao i ljubavnice,
- kada ima nižeg muškarca pored sebe izostaje ženska potreba za kućnim ljubimcem tipa čivava ili jazavčar.
- mini muškarac savremenoj, počesto dominantnoj ženi može da posluži kao izuzetan modni detalj ukoloko s mjerom i ukusom uskladi boje njegove odjeće sa svojim cipelama ili torbicom.
- ukoliko mu prišije kod šnajdera ručku na hrptenjaču, žena će dobiti portabl muškarca, kojeg u svakoj prilici može da ima pored sebe. Ugradnjom dva mala dodatna točkića ne mora čak ni da se muči sa nošenjam, može jednostavno da ga vuče za sobom. Sa grmaljima to nije moguće, razlika je kao između desktop i lap top varijante računara.

Ima toga još ali mislim da je i ovo dovoljno da plastično pokaže samo neke od brojnih prednosti nižeg muškarca. Podforum Ljubav-Sex-Romantika je prepun ženskih promišljanja kako za vezu nije presudan fizički izgled nego duša i emocije pa stoga znam da će velika većina žena biti saglasna sa ovim mojim skromnim mišljenjem.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pyc se malo zeza, ali time samo želi da kaže kako to uopšte nije bitno.

Naravno da nije. Ako na ljubav i vezu treba gledati samo po izgledu, onda je bolje da je i ne bude. Da li je neko viši, niži, ružniji ili lepši, ne predstavlja nikakav problem niti uslov.
Imala sam dečka podosta nižeg pa sa njim imala skladnu vezu, a bilo ih je visokih i atletski građenih pa nezrelih i iskompleksiranih. Nema pravila.

Prema tome, Mirmla, ako si trenutno u takvoj situaciji i premišljanjima da li da mu daš šansu (a pretpostavljam da jesi, čim pitaš za naše mišljenje), moj ti je savet da probaš. Nećeš se pokajati. ;)

Član
Učlanjen(a)
01.06.2011
Poruka
6
Ne radi ni o kakvoj ambiciji, da želim da mi on bude modni detalj, da mi se slaže uz cipele ili ne znam ni ja šta još je PYC naveo kao primer..

Radi se o tome da sam ja visoka 192 cm i da bukvalno ne mogu da nađem dečka koji je viši od mene, večito su u pitanju momci oko 180-185 cm.. Bila sam strašno iskompleksirana i nisam pristajala na to, dok nisam shvatila da na taj način nikada neću ni imati dečka.. Mnogo mi je trebalo da se pomirim s tim.. Sada sam ušla u vezu sa dečkom koji je 12 cm niži od mene, njemu to sada uopšte ne smeta ( makar tako tvrdi ), samo mu je trebalo malo da se privikne..

Mislim da sam upoznala osobu koja mi u potpunosti odgovara, i najmanje što želim je da visina bude nešto što će da se prepreči među nas.
Htela sam samo da čujem mišljenja drugih ljudi o tome, kakva god ona bila ( čula sam do sad dosta i pozitivnih i negativnih mišljenja), da li je neko imao iskustva s takvim vezama i slično..

crvendac_o11, hvala ti na savetu :) .. Ne nameravam da odustanem od njega i ponosno ću da šetam s njim gradom.. Mislim da sam definitivno izlečila komplekse :) ..

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ne radi ni o kakvoj ambiciji, da želim da mi on bude modni detalj, da mi se slaže uz cipele ili ne znam ni ja šta još je PYC naveo kao primer..

Ma ja se samo zezam kao što reće Crvena. Kada čovjek dođe u moje godine (53) mnoge stvari koje su opterećivale mladost izblijede i postanu nevažne i smiješne. Tako i visina partnera. Ja istina zbog svoje visine od 194 nikada nisam bio u vezi sa djevojkom koja je viša od mene ali znam da su neki momci nižeg rasta opterećeni svojom visinom upravo ganjali djevojke koje su bile više od njih i kasnije ponosno paradirali s njima po korzu. Dok se na duhovnom nivou privlači isto na fizičkom se privlače suprotnosti, tako je bilo odvajkada tako je sada i biće i dalje.

Drago mi je da si se riješila svog opterećenja i pronašla sebe uz momka koji ti se sviđa. Samo naprijed... iskreno i bez kompleksa.

Član
Učlanjen(a)
01.06.2011
Poruka
6
Ma ja se samo zezam kao što reće Crvena. Kada čovjek dođe u moje godine (53) mnoge stvari koje su opterećivale mladost izblijede i postanu nevažne i smiješne. Tako i visina partnera. Ja istina zbog svoje visine od 194 nikada nisam bio u vezi sa djevojkom koja je viša od mene ali znam da su neki momci nižeg rasta opterećeni svojom visinom upravo ganjali djevojke koje su bile više od njih i kasnije ponosno paradirali s njima po korzu. Dok se na duhovnom nivou privlači isto na fizičkom se privlače suprotnosti, tako je bilo odvajkada tako je sada i biće i dalje.

Drago mi je da si se riješila svog opterećenja i pronašla sebe uz momka koji ti se sviđa. Samo naprijed... iskreno i bez kompleksa.

Hehe, ne videh nijedan smajli pa rekoh nije valjda da si ozbiljan? :D Woooooow, 194 cm, ne mogu a da se ne divim visokim muškarcima jer ih retko srećem ( osim brata koji je oko 2m ) :) .. Verujem da nikada nisi bio sa višom devojkom, retke smo mi takvog soja..

Hvala na savetu i lepim rečima, to mi nekako daje još više snage, iako me sada ni negativni komentari ne bi mogli navesti da počnem da se dvoumim, jer me dovoljno snažno privlači na duhovnom nivou, a na fizičkom je problem bila samo visina..

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Heheheh .... :) .... ja sam visok 192 a imam 15 godina xD ...... au deda PYC .. pa ti me presisao xD .....

Mirmla smao napred i hrabro ;)

Član
Učlanjen(a)
01.06.2011
Poruka
6
Heheheh .... :) .... ja sam visok 192 a imam 15 godina xD ...... au deda PYC .. pa ti me presisao xD .....

Mirmla smao napred i hrabro ;)

Auuuu, pa ti ćeš do 24-te godine imati 205cm najmanje, stravaaaaaa! :) Ja sam sa 15 god.imala 183 cm :) .. Verovatno me je košarka dotukla :/ ..

Hvalaaaaa.. :)

Poslednja izmena:
Natrag