Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Multifunkcionalan i modularan nameštaj

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Multifunkcionalan i modularan nameštaj

U današnje vreme, na tržištu se nalazi veliki izbor multifunkcionalnog i modularnog nameštaja. Ova dva pojma nisu nužno povezana jedan sa drugim, u daljem tekstu pročitajte nešto opširnije o svakom tipu.

Multifunkcionalan (višenamenski) nameštaj je onaj koji ima dve ili više namena. Na primer sto, stolica i polica u jednom komadu nameštaja. Ovaj nameštaj mora biti jednostavan za upotrebu, jer se svakodnevno koriste neke njegove funkcije.Idealan je za opremanje malih stanova, gde je prostor ograničen. Umesto da imate nekoliko zasebnih komada, i svaki od njih zauzima odredjeni prostor, imate samo jedan koji se lako transformiše u ono što vam je potrebno u datom trenutku. Samim tim, dobijate mnogo više prostora i prostorija ne izgleda prenatrpano.
Modularni nameštaj je onaj koji se satstoji iz nekoliko delova koji medjusobno mogu da se kombinuju na dva ili više načina. Svaki deo je uradjen tako da može biti postavljen na nekoliko pozicija u koje se uklapa dajući mnoštvo različitih izgleda jednog komada nameštaja.Ovakav nameštaj može bit ii velikih i malih dimenzija, u zavisnosti od funkcije, tako da nije samo pogodan za male, već se može koristiti u prostorijama svih veličina. Ovo je odlično rešenje za one koji vole raznolikost, i koji vole često da menjaju izgled enterijera.Nameštaj može biti u isto vreme i modularan i višenamenski, i takve kombinacije se najčešće mogu sresti u enterijerima.
Izvor: Enterijer.rs
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Multifunkcionalan nameštaj za male prostore

Vrlo fukcionalni višenamenski nameštaj je san svakog zaljubljenika u enterijer. Sa komadima koji mogu lako da se transformišu u urbanom prostoru, učinićemo naš život koji je vrlo užurban, lakšim...

Grafički gledano, savršena kombinacija, boja, oblika, a o funkcionalnosti da ne pričamo. Krevet, sto, sve se vrlo brzo transformiše u jednoj tinejdžerskoj sobi.
Devojčicama je uvek potrebno više prostora za svoje potrebštine. Sa ovim fantastičnim padajućim krevetom, nihove potrebe su potpuno zadovoljene.

Dnevni boravak danju, a spavaća soba noću. Ko bi rekao da mala polica iznad troseda može da se pretvori u ovakoudoban bračni krevet.

Francuski ležaj koji se podiže i spušta sa savremenim uzglavljem....

Izvor: Enterijer.rs
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Pametan nameštaj

Pametan nameštaj je nameštaj nove generacije prilagođen savremenom načinu življenja. To je vrlo praktičan nameštaj koji rešava sve vaše nedoumice oko držanja stvari u stanu, a često ima višefunkcionalnu namenu.

Kada se odlučite da iz stana izbacite stari, često glomazan i nepraktičan nameštaj stare generacije i poželite da rasteretite prostor i učinite ga fluidnim, odlučite se za pametan nameštaj. Pametan nameštaj je nameštaj nove generacije prilagođen savremenom načinu življenja. To je vrlo praktičan nameštaj koji rešava sve vaše nedoumice oko držanja stvari u stanu, a često ima višefunkcionalnu namenu.

Idealan je za male stanove i minimalno opremnjene velike stanove. U isto vreme vam omogućava da napravite udobne uslove za življenje i sačuvate što više slobodnog prostora. Gotovo uvek je zbog toga vrlo privlačnog i inovativnog dizajna. Može se reći da je spoj lepog i korisnog.

Ukoliko se određeni komad ovakvog nameštaja sastoji od komponenti, one su često modularne i prilagodljive različitim prostorima. To je lako sklopiv i rasklopiv nameštaj, tako da često možete menjati izgled u stanu.

Druga vrsta ovog pametnog nameštaja je jednostavno višefunkcionalna, bilo da se radi o rasklopivom ili nerasklopivom nameštaju. Oblik nameštaja može biti nepromenljiv, ali npr. okretanjem na različite strane dobijate drugačiji način korišćenja ili drugu funkciju tog nameštaja. Kod rasklopivog (promenljivog) nameštaja dobijate nov ili dodatni način korišćenja.

Proizvođači pametnog nameštaja nude razne organizacione ideje. Ne morate razmišljati i pronalaziti mesto raznim sitnicama, novinama, knjigama.. Takođe postoje prateći elementi koji su dodatak nameštaju i koji olakšavaju obavljanje različitih funkcija u stanu.

Pametni nameštaj se radi za sve prostorije u stanu počev od hodnika, preko dnevne do radne sobe. Često služi za odlaganje stvari i smanjivanje haosa u prostorijama. Nudi vam dobru organizaciju i omogućava "pametno" stanovanje.

Ovo je nameštaj za praktične ljude i ljude koji vole promene. Izgledom i funkcijom pametan nameštaj uveseljava svoje korisnike i čini im život lakšim i zabavnijim. Zato je pametan nameštaj više od običnog nameštaja.
Izvor: Enterijer.rs
 
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Ovo nije samo radni sto! Pogledajte šta je još...

Ovakav multifunkcionalni nameštaj svi želimo u svom domu. Sigurno će vas oduševiti...


Izvor: Prva.rs
 
Top