Muka-nod 32

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
1
Deinstalirao sam NOD32,koristeći Your Uninstaller 2010,resetovao nakon deinstalacije računar,kao što to uvek radim.NOD 32 je nestao iz control panel prozora,međutim,operativni sistem ga još uvek negde vidi,pri čemu stoji ikonica,u taskbar liniji sa desne strane...Jedino što mi pada na pamet jeste da oborim sistem i podignem ga ponovo,ali ako neko ima elegantnije rešenje,bio bih vrlo zahvalan...Inače koristim win7 ultimate 64 bit.Isti problem imam i na Acer netbook računaru gde je win xp professional sp3.Hvala unapred!!!

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ubuduće. kada deinstaliraš bilo ko ji antivirus, to čini u Safe Mod-u.
Probaj da udjes u Safe Mod, mozda ces tamo videti nesto za deinstalaciju, a bilo bi dobro i da instaliras Your Uninstaller.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
vec godinama ne koristim nod32 samo iz tog razloga, kada ga obrises on se zavuce duboko u sistem i moras onda rucno cackati po win32 i brisati sa svih strana

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Deinstalirao sam NOD32,koristeći Your Uninstaller 2010,resetovao nakon deinstalacije računar,kao što to uvek radim.NOD 32 je nestao iz control panel prozora,međutim,operativni sistem ga još uvek negde vidi,pri čemu stoji ikonica,u taskbar liniji sa desne strane...Jedino što mi pada na pamet jeste da oborim sistem i podignem ga ponovo,ali ako neko ima elegantnije rešenje,bio bih vrlo zahvalan...Inače koristim win7 ultimate 64 bit.Isti problem imam i na Acer netbook računaru gde je win xp professional sp3.Hvala unapred!!!

Najbolje je i najsigurnije da svaki anti-virus deinstaliras sa njihovim zvanicnim uninstallerima,posto se,kako je poznato,anti-virus razbaca svuda prilikom instalacije,tako da obicnan uninstaler tesko da moze da mu pokupi sve repove.Evo ti sada za NOD32.

Download the ESET Uninstaller:

Kod:
[URL="http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe"]Download[/URL]
Znaci startuj racunar iz Safe moda,pokreni ovaj uninstaler koji si skinuo i prati dalja upustva sta ti trazi.

2289_3en.png

Ako nece,posto si ga ti delimicno vec izbrisao,instaliraj ponovo NOD pa ga izbrisi lepo sa ovim uninstallerom kako sam ti rekao.
Ako ti nesto nije jasno procitaj detaljno o tome ovde:

Kod:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2289

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
moras ocistiti u registriju sve tek onda ces se osloboditi toga

Natrag