Išao Mujo kroz pustinju danima bez hrane i vode. Kad je bio na granici izdržljivosti pred njim
se ukaza oaza. Ne vjerujući svojim očima, on ipak prikupi zadnje atome snage da dođe do vode.
Ipak se ispostavilo da to nije bila fatamorgana. Taman se on nagne da pije vode, kad ga neko tapnu po ramenu. Okrene se on kad ima šta vidjeti: ženska obučena u dugu prozirnu bijelu haljinu, preko
lica veo (tako da joj se ističu krupne zelene oči). Ona njemu kaže:
- Mujo, ja bih da me jebeš!
Ne vjeruje svojim ušima! Takva riba se njemu nudi!
M: Čekaj samo da pijem vode, naravno da hoću!
- Ili sad... ili nema posle!
Razmisli on... Ma voda mi neće pobjeći! Bolje da ja pređem na stvar... I tako on odradi radnju ...
i još žedniji, ali zadovoljan se nagne da pije vode. Taman htio prvi gutljaj, kad ga neko po ramenu. Okrene se on, kad ono još bolja ženska od one prve. San snova!
- Mujo, vidjela sam da si žestok. I ja bih jedan dobar snošaj!
M: Ma čekaj ba samo da pijem vode, pa ako oćeš... I do ujutro!
- Ili sad odma' ili...nema posle...
Ovo mi se nikad u životu više neće ukazat'. Dvije najbolje trebe u istom danu! Ne smijem propustiti ovakvu priliku. Jebeš vodu, piću kasnije..." Posle obavljenog posla on se, zadovoljan i pun sebe, nagne i poče da pije vodu. Pije on, kad ga neko po ramenu... Okrene se on i vidje šeika sa isukanom sabljom zamahujuci prema njemu!
Š: Mujo sad si gotov! One dvije žene su iz mog harema!
M: Nemoj mene Alaha ti!!! Ja nisam ništa znao! One su mi se same nudile!
Š: Dobro, daću ti šansu da se iskupiš. Odmakni se 50 metara odavde i prdni! Ako te čujem vidjet ćemo šta se može učiniti.
Mujo se odmače i poče da se koncentriše...život mu je u pitanju.
M: PRrrrrrrrrrrr!
Š: Nije loše! Ali to nije sve. Odmakni se još 50 metara i ako te ova moja druga žena čuje, koja je nagluva, oprošteno ti je!
Mujo nema kud. Odmakne se jos 50 metara i koncentriše se i prikuplja energiju...Posle izvjesnog vremena oglasi se on:
- PRPPRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
U tom trenutku ga neko kucnu po ramenu:
-Mujo, ako spavaš na partijskom, bar nemoj da prdiš!