Muja i struja

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Doso Haso kod Muje u bolnicu. Bolan Mujo sta ti se to dogodilo, sto si sav polomljen i u modricama...a Muja ce slomljenim glasom...e..duga je
to prica, a i ne bi mi verovao kad bih ti isprico...Kako ne bi... ja i ti smo stari drugari...a kome ces reci ako ne meni..... E ondak ovako je bilo...

Jutros sam ti ja bio na pecanje sa Sujom.. i kad stigosmo do reke pitah ga ja..jel bolan Suljo a scim cemo pecat imamo stapove al mamaca nemamo... a on ce... ne beri brigu Mujo sad ces videt .... i uze akumulator iz kola i odnese ga do same obale, a onda uze dve zice zabi ih
u mulj i spoji na akumulator...i da ne verujes pocese na sve stane iz mulja izlaziti crvi....al to ne bese kraj i ja sam hteo to da probam. Popodne kada se vratih kuci setih se da mi se zalila Fata da joj krtice unistise svu zelen u u basci...pa se setih Sulje...i moro sam probat.
Uzmem ti ja dve zice, zabijem ih u krajeve basce i onda ustekam. Trebo si da vidis kad pocese da izlecu rovci i krtice...nisam ni znao kolko ih ima.... Pade sumrak al meni sejtan neda mira...znas Haso onaj
dalekovod sto mi ide pored njive....zabodem ti ja zicu i bacim preko...
I bolan sta je bilo nestrpljivo ce Haso... " izadje treca smena Kreke i ubi buga umeni "

Poslednja izmena:
Natrag