Mozzila problem-pomoc ako moze!

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Danima me muci ovo ne mogu da nadjem resenje..ako ima neko bio bih zahvalann.neko rece da je problem u satu nije azuriran dole kako treba al nije..to..probao sam..Ne mogu dosta stvari da uradim zbog ove greske samo da popizdis..stalno mi iskace ovaj prozor..Pozdrav svima!untitled.JPG

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.087
Da li je i godina na satu ok? Ako nije do toga skeniraj komp nekim antimalware programom, probaj sa malwarebytes. Ako nije ni to proveri da ti firewall ne blokira mrezu. Da li si probao neki drugi browser, bar IE?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Probaj ovo sto ti je Torgandwarf predlozio,ako ne uspe probaj neku stariju verziju Mozille,recimo 12-icu.

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Probao sam i pre da skeniram komp nista nije naso a drugu verziju mozzile nisam probao probacu hvala vam..a i ova gresku ne izlazi bas uvek..nego se cesce javlja..recimo kad ocu na fejsu da ubacim slike..ili da predjem na neki drugi sajt ili tako nesto..i kad pocne da izlazi stvarno je dosadno pa nestane neko vreme pa opet...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.087
Imas li neki addon tipa noscript, ili script block probaj da ga iskljucis kada ti se desi sledeci put, jer neki put umeju da naprave problem i takvi adonovi, takodje ako se desava samo dok uploadujes slike, stavi na whitelist fb za block flash addon.

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
175
Meni se to javljalo samo kad se logujem na sajt komercijalne banke i nigde vise. Pokusaj da pokrenes firefox u safe modu, da vidis dali neki od addona pravi problem ko sto rece Torgandwart.
Ides na karticu help - restart with addons disabled i pojavi se kartica start in safe mode.
Ako se ne javlja vise onda je do nekog addona, ako se javi opet videcemo sta dalje, posto je godina na satu dobro podesena.
Opera nece da ti javlja tako nesto, probaj da uporedis.

Natrag