Može li se popraviti......

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
3
Pozdrav drugari. E ovako stoje stvari, skenirao sam sa kasperski tds kilerom komp i tom prilikom mi je našao neke zaražene stvari, nisam ništa gledao šta je i obrisao sam ih i restartovao komp.Kada sam ponovo pokušao da upalim komp iznenađenje izbacuje mi da nedostaje ntfs.sys driver I sada ne mogu uopšte da pokrenem komp, kako god naštimam u biosu da se pokreće uvijek mi izbacuje istu poruku o ntfs.sys driveru.Ima li lijeka za ovo ili mora u kantu za smeće, inače to mi je neki stariji komp, srećom nisam to uradio sa novim kompom.Pozdrav drugari i molio bi savjet :what: dalje raditi

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
aha, vidim da si napravio vec jedan ovakav post al ovdje si ljepse objasnio. dakle, obrisao si neki od sistemskih fajlova, uzmi sistemski disk i uradi repair sistema i sve ce biti u redu, ako ne znas daj nekom ko zna ove stvari da ne cackas sam bezveze ;)

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
3
Izgleda da vi niste dobro pročitali moj problem,problem je u tome što ja nemogu pokrenuti komp ni kada postavim u biosu First boot device CD-DVD ili HDD bilo šta da postavim izbacuje mi grešku da mi nedostaje ntfs.sys driver i uvijek se vraća na tu poruku.Znači ne može da se pokrene preko CD-DVD-a ili bilo šta drugo da postavim da bude first boot device

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ne kontas ti nas ocigledno, znam da ne mozes podici sistem ovako, naravno da ne mozes kada stavis da ti hdd bude first bd, al kad stavis cd da bude onda ubacis windowsov disk i uradis repair, kontas sad, mora moci jer to sto ti nama navodis je sistemski fajl koji nedostaje, znaci nije biosov i mora moci repair sistema, a to sto nece kod tebe ako si uopste probao moze biti samo do cd-a, uzmi drugi sistem, nadji na netu i narezi na cd pa probaj, mora moci jbm ga

Natrag