Moze li neko da mi sklopi konfiguraciju?

Učlanjen(a)
28.09.2012
Poruka
39
Samo grafa, maticna, procesor. Sto jeftinije a da gura novje naslove (gtaV, nfs rivals)

Učlanjen(a)
28.09.2012
Poruka
39
naveo sam sto jeftinije, a svi znamo sto se tice cene komponenti da je amd jeftiniji sto znaci da ide intel, napajanje imam 600W, a kakav ostatak optika kakva je?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
naveo sam sto jeftinije, a svi znamo sto se tice cene komponenti da je amd jeftiniji sto znaci da ide intel, napajanje imam 600W, a kakav ostatak optika kakva je?

sto se ploce tice mozes ici na ovu gigabyte ovo ti mikro atx fm2 soket ploca podrzava
A seriju procesora sa integrisanom grafickom i athlon seriju(ovu novu)!

Ga-f2a88xm-ds2

procesor

Athlon™ X4 Quad-Core 740, 3.20GHz BOX 32nm

grafa

R7 250 ASUS 1GB GDDR5, VGA/DVI/HDMI/128bit/R7250-1GD5

sto se grafickih tice ima raznih cena tako da ti sam odluci sta ti odgovara razlika je u proizvodjacu i gledaj da grafa obavezno bude sa ddr5 memorijom!
Ako hoces ugodno igranje onda je ovo neki minimum!

Treba procitati da li ploca podrzava ram memoriju tu koju imas ako ne moraces
uzeti drugu!Ako imas Sata hard moci ce na ovu plocu ako je Ata onda racunaj kupovinu nekog adaptera ili drugog harda!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Svaka cast Komsija76,ima dobar predlog,ali nezahvalno je to na nevidjeno predlagati,jer tesko je procitati tebe sta bi ti hteo.kako kazes sto jeftinije,a da podrzava novije naslove.tesko je to spojivo.Nego ne bi bilo lose da sednes sa nekim drugarom koji dobro poznaje komponente i izadjes na sajt "Kupujem Prodajem" ima sta god pozelis i novih i polovnih stvari,a i mozes da kontaktiras sa ljudima na tom sajtu,ako se registrujes,inace je besplatna,ima dobrih ljudi koji bi ti objasnili sa cim sta ide,ali opet napominjem da ipak bude neko s tobom ko ima vise znanja sa kompovima.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272
Svaka cast Komsija76,ima dobar predlog,ali nezahvalno je to na nevidjeno predlagati,jer tesko je procitati tebe sta bi ti hteo.kako kazes sto jeftinije,a da podrzava novije naslove.tesko je to spojivo.Nego ne bi bilo lose da sednes sa nekim drugarom koji dobro poznaje komponente i izadjes na sajt "Kupujem Prodajem" ima sta god pozelis i novih i polovnih stvari,a i mozes da kontaktiras sa ljudima na tom sajtu,ako se registrujes,inace je besplatna,ima dobrih ljudi koji bi ti objasnili sa cim sta ide,ali opet napominjem da ipak bude neko s tobom ko ima vise znanja sa kompovima.

To je naj jeftinije sto je bilo moguce i na osnovu "dostupnih informacija" koje je dao!
Inace podrzavam ovaj predlog koji je dao Jolemisa najbolje na tom sajtu da vidis sta i kako ali ne sam!
Igrace vecinu igrica ali neke uber zahtevne sa njima se i moj komp po malo muci!
Koji je dosta jaci od ovog predlozenog!
Na primer preporuceni zahtevi za ovu igru!

Shadow of Mordor PC requirements

Recommended:

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 670 | AMD Radeon HD 7970
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 40 GB available space

Učlanjen(a)
28.09.2012
Poruka
39
Hvala! Za kupujem prodajem znam imam nalog i imam dosta pozitivnih ocena a puno losih iskustava kupio sam graficku gde je naveo da je nova sve full slika kako radi kad je stigla sliku na ekran nije "bacila". Odneo u servis kaze da je graficka sjebana totalno da ne moze da se popravi. I od tad sam odlucio sto se tice stvari skupljih od 3000 ili licno ili nikako.

Natrag