Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako da namjestim u muvie information da mi prikaže cast (filmovi koji su mi na hard disku uredno prikazuju a u ice filmu ,
1 channel ili what the furk ne) Lako moguće da sam previdio a uredno sam sve izlistao.
Nasao sam Movie information, to je ok. Ali posto pregledam sta ima od filmova jedan od razloga da ga pogledam je i spisak glumaca (vidim da ima opcija - cast ali je prazna). I kad već pišem, imaš li ideju zašto mi navi počesto zaledi (piše please weit i tako do zore). Pohvale za uloženi trud.
Nasao sam Movie information, to je ok. Ali posto pregledam sta ima od filmova jedan od razloga da ga pogledam je i spisak glumaca (vidim da ima opcija - cast ali je prazna). I kad već pišem, imaš li ideju zašto mi navi počesto zaledi (piše please weit i tako do zore). Pohvale za uloženi trud.
[URL="http://superrepo.brantje.com/Frodo/All/script.metadata.actors/script.metadata.actors-0.9.7.zip"]script.metadata.actors-0.9.7.zip[/URL]
Pripada u program addone i tacnije zove se Metadata Actors Pre.....u njemu imas gotovo sve informacije o filmovima,reziserima,covere,fanart.......ovo cisto usput pomenuo malopre,kada vec bili pominjali metadatu....
![]()