Movie information u XBMC

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.960
Kako da namjestim u muvie information da mi prikaže cast (filmovi koji su mi na hard disku uredno prikazuju a u ice filmu ,
1 channel ili what the furk ne) Lako moguće da sam previdio a uredno sam sve izlistao.
screenshot000.jpg

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.328
Kako da namjestim u muvie information da mi prikaže cast (filmovi koji su mi na hard disku uredno prikazuju a u ice filmu ,
1 channel ili what the furk ne) Lako moguće da sam previdio a uredno sam sve izlistao.

Imas sasvim korektan info ......desni klik na zaljeni film zatim izabrati Movie information....

DeCI.png

i dobija se dosta obiman ifo o filmu......

1TS3pl.png

Cak moze i Trailer da se odgleda...bar kod Icefilms addona...

slicno je i kod 1chanell...stim da u settingu addona otvoris metadatu......i usput instaliras i metadata skriptu.....

rVWX.png

RDtZOi.png

Usput bih preporucio i addone za filmove i serije pored pomenutih jos i Project Free TV i recimo IWO (I watch Online) zatim i FilmOn...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.328
Inace sto se tice Movies Info addona mislim da su vrhunski Universal Movie Scarper i The Movie database.....koji se mogu pronaci u System/Add-ons/Get addons/All addons/Movie Information.....i potrebno je i instalirati ih.....

BeJKh.png

elMWrgas.png

Ujedno obavezno sa neta naci i instalirati metadata skriptu kao sto rekoh, jer se tu bas moze naci gotovo sve informacije......

FCap1.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.960
Nasao sam Movie information, to je ok. Ali posto pregledam sta ima od filmova jedan od razloga da ga pogledam je i spisak glumaca (vidim da ima opcija - cast ali je prazna). I kad već pišem, imaš li ideju zašto mi navi počesto zaledi (piše please weit i tako do zore). Pohvale za uloženi trud.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.261
Nasao sam Movie information, to je ok. Ali posto pregledam sta ima od filmova jedan od razloga da ga pogledam je i spisak glumaca (vidim da ima opcija - cast ali je prazna). I kad već pišem, imaš li ideju zašto mi navi počesto zaledi (piše please weit i tako do zore). Pohvale za uloženi trud.

Glavni uzrok zasto Navi-x "zaledi" i nekad ne moze da se pokrene je zbog preopterecenosti servera. Pozz

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.328

Sto se tice navi ,preopterecenost je u pitanju......

A za glumce......Da to si u pravu tako je i kod mene medjutim ja to resavavam na sledeci nacin...naravno imam instaliranu metadata skriptu...

:download:

Kod:
[URL="http://superrepo.brantje.com/Frodo/All/script.metadata.actors/script.metadata.actors-0.9.7.zip"]script.metadata.actors-0.9.7.zip[/URL]

Klikom misa izaberi Direktora.......

AocnxRP.png

Zatim odaberi Filmografiju......

oyUdLqlpOv.png

Pronadji zeljeni film i klikni na njega......

XvOLaIM.png

Odaberi Movie Information......

Jif1Vlk2p.png

I dobices i glumce.......

6VluCDTW.png

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.960
Mislio sam da postoji neko podesavanje posto taj isti film kad dawnloudujem pojavi se informacija o glumcima.
Pozdrav

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
436
Pripada u program addone i tacnije zove se Metadata Actors Pre.....u njemu imas gotovo sve informacije o filmovima,reziserima,covere,fanart.......ovo cisto usput pomenuo malopre,kada vec bili pominjali metadatu....

ZnCM1ycho.png

Instalirao sam ovaj add-ons ODAVDE i pokrenuo dobio sam ovo

screenshot001.jpg

... jel moze malo pomoci oko koriscenja ...sta dalje, kako dobiti podatke slike itd...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.328
Sto se tice tog addona......

Adon nema bas veliku bazu ali ok.......sada izaberes glumca,reditelja .....sta vec zelis.......i njegovu filmografiju....

7pyvA.png

Zatim film zeljeni za koji hoces podatke.....

x2od5l.png

sada ces moci da vidis po zelji info o filmu u adonu ili cete preusmeriti na info web adresu o istom.....po tvojoj zelji.....

xKosF.png

Natrag