Šta je novo?
VIP IPTV
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
21.175
Most na kraju svijeta (2014)
Most-na-kraju-svijeta.jpg


200px-IMDb_logo.svg.png

http://www.imdb.com/title/tt2626216/

Napeti triler prepun emocija vraća nas u atmosferu kasnih devedesetih. Sela bosanskih Hrvata su uništena i oni su nastanjeni u kućama hrvatskih Srba. Posebnom državnom uredbom, u srpske kuće trebaju se početi vraćati njihovi vlasnici, a Hrvate koji žive u njima čeka neizvjesnost. U toj jezivoj atmosferi dogodi se misteriozni nestanak starca, pa policajac Filip (Aleksandar Bogdanović), i sam nastanjen u srpskoj kući, kreće u predanu istragu tijekom koje se suočava s vlastitim demonima prošlosti, a sve se vrti oko mosta na kraju svijeta, kao simbola koji bi ih sve trebao spajati, a ne razdvajati.

Uloge: Aleksandar Bogdanović, Sanja Radišić, Slaven Knezović, Jelena Perčin, Vlatko Dulić, Nela Kocsis, Boro Stjepanović, Slobodan Ćustić, Bora Nenić, Miralem Zubčević, Đorđe Kukuljica, Anita Schmidt, Ivan Brkić, Darko Milas, Nikša Kušelj, Rada Mrkšić, Mile Ognjenović, Asim Ugljen, Draško Zidar, Siniša Ružić, Jasmin Telalović, Mijo Pavelko, Hrvoje Zalar, Jelena Jokić, Marinko Leš, Vinko Kraljević, Areta Ćurković, Vesna Tominac, Gordana Džepina, Jana Škrgulja, Ivan Džaja, Semir Sammy Hasić...

pvAVGzZ.jpg


Download Link:
Kod:
http://uptobox.com/fq7jwj4qbzgy

http://uploaded.net/file/dktf3yar
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
24.03.2015
Poruka
5.134
Most na kraju svijeta (2014)


screen.pngmost.jpg
info.png
Napeti triler prepun emocija, nastao prema scenariju književnika Josipa Mlakića, vraća nas u atmosferu kasnih devedesetih. Sela bosanskih Hrvata su uništena i oni su nastanjeni u kućama hrvatskih Srba. Posebnom državnom uredbom, u srpske kuće trebaju se početi vraćati njihovi vlasnici, a Hrvate koji žive u njima čeka neizvjesnost. U toj jezivoj atmosferi dogodi se misteriozni nestanak starca, pa policajac Filip (Aleksandar Bogdanović), i sam nastanjen u srpskoj kući, kreće u predanu istragu tijekom koje se suočava s vlastitim demonima prošlosti, a sve se vrti oko Mosta na kraju svijeta, kao simbola koji bi ih sve trebao spajati, a ne razdvajati.

"Most na kraju svijeta" drugi je dugometražni igrani film redatelja Branka Ištvančića, snimljen u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom, Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Francuskom i uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra. Premijerno je prikazan na festivalu u Puli, međunarodnu premijeru je imao na festivalu A kategorije u Montrealu, a sudjelovao je i na nekim od uglednih svjetskih festivala kao npr. u Stockholmu, Houstonu i dr.

Glumci

Aleksandar Bogdanović, Nela Kocis, Slaven Knezović, Vlatko Dulić, Jelena Perčin, Sanja Radišić, Boro Stjepanović, Djordje Kukuljica, Miralem Zupčević, Ivan Brkić, Slobodan Čustić, Ivan Džaja, Rada Mrkšić, Mile Ognjenović, Asim Ugljen, Draško Zidar, Siniša Ružić, Jasmin Telalović, Mijo Pavelko, Hrvoje Zalar, Jelena Jokić, Marinko Leš, Vinko Kraljević, Areta Curkovic, Vesna Tominac, Gordana Džepina, Jana Škrgulja, Semir Sammy Hasić

Režiser Branko Ištvančić
Scenarista Josip Mlakić,Branko Ištvančićscreen.pngMost_na_kraju_svijeta_2014_idx.jpg

Download.pngHidden content
You need to react to this post in order to see this content.

 
Top