Morala je da kaže "Da"

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Morala je da kaže "Da":
Glumac napravio mini-mjuzikl da bi zaprosio devojku

Izvor:
Blic.rs

Tridesetjednogodišnji Isak Lemb, glumac iz Portlanda, odlučio je da zaprosi svoju devojku Ejmi Frenkel, dve godine stariju koreografkinju i bivšu plesačicu na Brodveju. Za taj poduhvat on je angažovao čak šezdesetoro prijatelja i članova porodice koji su plesali na ulici i pevali pesmu "Marry You" Bruna Marsa.

246986_veridba-01_f.jpg

Kada se Ejmi Frenkel sastala sa bratom svog momka Isaka koji je želeo da joj pusti zanimljivu pesmu, nije ni slutila da će uskoro čuti najvažnije pitanje u svom životu.

Ejmi je sela u prtljažnik automobila i stavila slušalice, kada je čula melodiju pesme "Marry You" koju izvodi Bruno Mars.

Isakov brat je odjednom počeo da igra, a automobil je polako krenuo niz ulicu, na kojoj su se smenjivali prijatelji i članovi porodice zaljubljenog para.

Oni su izvodili komičnu koreografiju, na koju je Ejmi reagovala oduševljeno se smejući.

246991_veridba-06_f.jpg

Do kraja pesme, na ulici se nalazilo oko 60 ljudi, između kojih se probio Isak Lemb, koji je zamolio Ejmi da skine slušalice i upitao je da se uda za njega.

Video je postao pravi hit na "Jutjubu", a za dva dana ga je pogledalo više od 1.200.000 ljudi.

- Kada sam odlučio da je zaprosim, želeo sam da izvedem nešto što nikada neće zaboraviti. Nisam sumnjao u to da li će reći "da". Ovaj performans mi je bio kao polisa osiguranja - izjavio je Isak Lemb, a prenosi "Dejli Mejl".

Ejmi je pristala da se uda za njega i sada planiraju svadbu za sledeću godinu.
- Pričali smo o tome da želimo da se venčamo, ali nisam imala pojma da je sposoban za ovakvo nešto. On je tako zabavan. Ima veliko srce i voli da slavi život i prijateljstva koja imamo - rekla je buduća mlada.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag