Monika Beluči - malčice ljubomorna?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Monika Beluči - malčice ljubomorna?

Izvor: Blic Mariota Vlaisavljević, Foto: BETA, AP, 19. 12. 2010. 14:22
Seksipilna, zanosna, zavodljiva, neodoljiva Monika Beluči(46) nema nameru da se razvede od svog supruga, francuskog glumca Vinsenta Kasela(43). Uprkos neobičnom stilu života, glumica je ovo potvrdila dok je sekla crvenu vrpcu robne kuće ”Emporium” u Ljubljani. Italijanka je u Sloveniju doputovala sa šestomesečnom ćerkom, uživala je u predprazničnom šopingu i usputno ćaskala sa novinarima. Otkrila je i da je malčice ljubomorna.
12292_monika01-foto-Reuter_f.jpg

Kada je kročila na tlo Slovenije, za njom je zavladala opšta pomama. Ona je, s druge strane, bila ljubazna, srdačna. Rado je govorila i svom privatnom životu.
- Naravno da sam ljubomorna zbog supruga, ali ne mogu da mu naredim da ostane kod kuće. Naši životi su luckasti i često smo razdvojeni. Mislim da je zdravo što sam umereno ljubomorna i nadam se da ću takva i ostati do kraja života - rekla je Monika koja ove godine obeležava desetogodišnjicu srećnog bračnog života.
Iako kaže da sa svojim izabranikom nikada ne priča o poslu, najavila je da će njih dvoje naredne godine snimiti zajednički ljubavni film u Brazilu.

12291_monika_if.jpg

Monika Beluči je otkrila da joj se sadašnji suprug Vinsent Kasel uopšte nije dopadao kada su se upoznali. Delovao je previše nadobudno

LJUBAV NA NEKI DRUGI POGLED

Monika je pre Vinsenta tokom 1990. bila udata za fotografa Claudio Carlos Basso. Tek pored sledećeg izabranika osećala se srećno, postala je majka dve devojčice. Iako kao par nisu zanimljivi svetskim paparacima, važe za stabilan, uravnotežen dvojac. Vode i neobičan život, pa se zato, s druge strane, često priča o njihovom razvodu.
- Imamo odvojene živote, mi smo dva različita sveta. On ima svoje prijatelje, ja imam svoje, on ima svoju karijeru, ja svoju. Iako smo u braku, životi su nam različiti. S vremena na vreme izađemo iz svojih svetova i nađemo se na jednom mestu, ali uglavnom smo dva različita organizma. Oboje smo vrlo nezavisni tipovi i odgovara nam takav životni stil – rekla je zvezda filmova “Malena” i “Nepovratno” koja planira da kupi kuću u Njujorku, Parizu, Rimu ili Londonu kada starija Deva krene u školu.
Inače, ona je otkrila i da joj se sadašnji suprug uopšte nije dopadao kada su se upoznali. Delovao je previše nadobudno za jednog muškarca.
- Uopšte mi nije bio zanimljiv. Istog časa sam pomislila da je malo pretenciozan, pitala sam se šta on misli to o sebi kada ima tako ubedljiv nastup. Ali, vremenom, tokom zajedničkog snimanja ispostavilo se drugačije. Nije baš otvoren i pokazuje samo svoje lice za javnost - otkrila je Monika koju je budući suprug procenio samo kao lepo lice koje se pretvara da glumi.

Tek kasnije se uverio da ja znam dosta toga i tako je počela naša ljubavna priča.

Pogledajte zanimljiv spot u kome je glavna uloga poverena Moniki Beluči.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag