MOLIM VAS POMOC- HITNO

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
Ljudi molim vas da mi neko pomogne. Stvarno ne znam sta da radim vise. Naime kad udjem u My Computer i kad hocu da udjem u Libraries (Documents,Music...) ne mogu izbaci mi nesto i ne mogu da udjem a i ikonice mi nisu normalne nego cudne... ovako to izgleda... MOLIM VAS POMOZITE MI HITNO MI JE JAKO.
Unapred sam zahvalan svima...

v4Z6Eo9.png

a od virusa kad sam ga skenirao nasao mi je ovo i sve je obrisao i kad sam ga restartovao odradio mi je skeniranje i pre dizanja sistema i tu je sve pobrisano i evo opet mi se ne sklanja ovo...

ujpn9ac.png

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
Klik na start dugme, u search box ukucajte cmd, pa desni klik na cmd prompt i run as administrator:
Kopirati ovu komandu u cmd i pritisnuti enter:
Kod:
sfc /scannow

Sacekati da zavrsi pa ce traziti cini mi se restart. Ukoliko je moguce ova komanda ce popraviti to...

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.206
How to Fix the "Library-ms is no longer working" Error in Windows 7 and Windows 8

Oddly enough, it seems to fix this problem you need to delete the misbehaving library first. Deleting a library does not delete the content of the folder. To fix this problem, open Windows Explorer, right-click on the corresponding library and choose Delete. Click Yes when asked for confirmation.

Then, in the navigation pane of Windows Explorer, right-click on Libraries and click Restore default libraries. This recreates the library that you just deleted. This option will only restore the default libraries that came with Windows 7.

23197d1371621215t-library-ms-no-longer-working-fix-windows-7-8-library-ms-no-longer-working-1.jpg

23198d1371621215-library-ms-no-longer-working-fix-windows-7-8-library-ms-no-longer-working-2.jpg

23199d1371621215t-library-ms-no-longer-working-fix-windows-7-8-library-ms-no-longer-working-3.jpg

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
hvala momci... pomogao mi je Quronja ali hvala i tebi Torgandwarf... Sad bih vas zamolio samo da mi objasnite samo u cemu je bio problem zasto mi se to pojavilo? Da li je to zbog virusa tih ili je to nesto drugo? Hvala vam jos jednom...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.089
Ja pretpostavljam da je bilo do virusa, mada moze biti i hardverski, recimo da hard disk ima poneki bad sector pa da dolazi da propadaanja sistemskih fajlova. Bas zbog sumnje na viruse sam i predlozio koriscenje gornjeg nacina, jer velika je sansa da je sistem promenjen i/ili ostecen. sfc komanda bi vratila windows na default postavke, pa bi se tako izbegli problemi koji su za sada mozda neprimetni, ali ne znaci da ne postoje... :) Sad konkretan razlog ne mozemo utvrditi, jedino mozemo pretpostavljati :)

Natrag