Šta je novo?

Moj sin samo malo sporije hoda (2013)

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.323
Moj sin samo malo sporije hoda 2013 (Pozorisna predstava)
screen.png
Moj-sin-samo-malo-sporije-hoda-2013-SF.png
info.png
Rijetko kada imamo priliku doživjeti jedinstveni kazališni događaj, no ne u televizijskoj adaptaciji, nego u izravnom prijenosu. To će sigurno biti zanimljivo svim gledateljima koji žive izvan Zagreba i nemaju prigodu vidjeti svoje omiljene glumce poput Ksenije Marinković, Doris Šarić Kukuljice, Gorana Bogdana, Krešimira Mikića i drugih na kazališnim daskama.

Riječ je o sjajnom dramskom tekstu o složenim odnosima suvremene obitelji, jednog od naših najperspektivnijih mladih dramatičara Ivora Martinića, a režiju potpisuje jedan od naših najuglednijih redatelja, Janusz Kica.

U središtu obiteljske komedije su majka i sin, no i cijela lepeza zamršenih obiteljskih odnosa koji se isprepleću tijekom proslave Brankova dvadeset i petog rođendana. Prebrižna majka koja se fokusira na svojeg sina, dementna baka, otkvačena teta i njezin zbunjeni muž... samo su neki od protagonista ove predstave. U njoj ćete svjedočiti o svim onim nerazumijevanjima, neslaganjima, generacijskom srazu, bračnim razmiricama o koje se i sami spotičete svakodnevno u životu.

Redatelj: Janusz Kica
Scenografkinja: Slavica Radović Nadarević
Kostimografkinja: Doris Kristić
m21hdmhkr9n.png
screen.png
Moj-sin-samo-malo-sporije-hoda-2013-Pozorisna-predstava-avi.jpg

Download.pngHidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Poslednja izmena:
Top