Mobilnim telefonom do većih grudi

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Mobilnim telefonom do većih grudi

v128379p0.jpg

Japanski istraživač Hideto Tomabeči, koji proučava mozak i veštačku inteligenciju, tvrdi da može da dokaže da muzika nema samo učinak na mozak, već može i fizički da promeni telo.

Japancima koji žive u velikim gradovima mobilni telefoni svakog dana u proseku zazvone oko 30 puta, a Tomabeči je uobičajenom zvuku dodao efekte koji čine da ljudski mozak zvonjavu mobilnog doživljava kao bebin plač.

"Ukoliko mozak i telo žene reaguju na isti način kako bi reagovali da zaista čuju bebin plač, doživeće fizički efekt kao da su ga zaista čule. Ako ga žena čuje 20 puta dnevno, deset dana za redom, narašće joj grudi", rekao je Tomabeči.

Za muškarce koji svakako ne bi želeli da im porastu grudi, napravljeni su efekti koji poboljšavaju pamćenje i pomažu pri odvikavanju od nikotina.

Izvor: FoNet

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa to još malo kao u onom vicu, kad su vanzemaljci došli u neku kuću, jedno muško drugo žensko,i odlučili da polno opšte sa domaćinima! Vanzemaljac kaže "našoj" da može povećavati obim i dužinu "ponosa" jednostavnim zavrtanjem uveta u levo i desno, te se ova sita nauživa i "zavrćući" uši zelenog do maksimuma! Kad su ujutro muž i žena razmenili utiske, žena kaže da je bilo fenomenalno, a muž da nije bilo loše, samo što mu je "zelena" stalno zavrtala uši, valjda neki njihov fetiš!!! :lol::lol:
I ne čudi me ništa od Japanaca, oni uvek moraju da izmišljaju kojekave papazjanije...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
Pa jeste. Ali, ako ovo deluje, ipak je mnogo bolje rešenje od skalpela. :-D
Bogu hvala, meni ne treba, al' nešto razmišljam, šta li bi bilo da su ovo smislili ranije, a ja već godnama nosim minimum dva telefona. :-D

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa jeste. Ali, ako ovo deluje, ipak je mnogo bolje rešenje od skalpela. :-D
Bogu hvala, meni ne treba, al' nešto razmišljam, šta li bi bilo da su ovo smislili ranije, a ja već godnama nosim minimum dva telefona. :-D
E, onda da bi vratila telo u "pređašnje stanje", morala bi da nosiš na leđima vojničku radio stanicu (RUP), iliti gomilu gvožđa i antena koji ničemu ne služi! Kad bi tako pešačila po "šumama i gorama" nekoliko dana, svi "otoci" bi brzo splasnuli... :lol::lol:

Natrag