Mladen priznao emocije Anabeli

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Mladen priznao emocije Anabeli

Od kada je ušao u kuću „Velikog brata”, Mladen ne krije da mu se dopada pevačica Anabela. Prvih dana ju je gledao preko žice, tokom prve žurke ju je nežno ljubio u glavu, a juče joj je priznao da mu je veoma draga i da će čekati da i kod nje prorade emocije.

11604_zabkuca12_f.jpg

Mladen i Anabla u ispovedaonici

Sve je počelo kada su Boki, Anabela i Mladen sedeli u dnevnoj sobi i kada je Boki, u želji da ih zbliži, izjavio da se Anabeli sviđa Mladen. Anabela se u tom trenutku zbunila, objasnila da nije ni vreme ni mesto da pričaju i otrčala u spavaću sobu bez objašnjenja. Boki je krenuo za njom i tada je Anabela počela da objašnjava da Mladena ne gleda kao dečka.

- Pre nego što sam ušla u kuću, bila sam upozorena na njega - otkrila je Anabela koja se posle nekog vremena sastala sa Mladenom u dvorištu.

- Ti si meni baš draga i ljupka, i pametna i namazana. Baš sam te zgotivio, nemoj da dozvoliš Bokiju da te smori - otkrio joj je Mladen, dok se Anabela nećkala. Mladen je nastavio:

- Imamo vremena i nigde se ne žurimo. Ovde se ljudi odljube i zaljube za dva dana. Ima vremena za sve, i ja sam džentlmen - pričao je zaljubljeno Mladen, dok je Anabela objašnjavala:

- U celoj priči me nervira to Bokijevo navaljivanje!
Mladen ga je branio:

- Ma on samo želi mene da zaštiti, da ne ispadnem budala. Ovo si suviše ozbiljno shvatila. Ovo je zezanje - pričao je Mladen.
U tom trenutku, Boki se vratio u dvorište i Anabela je počela da dodiruje Mladena i da doziva Bokija da to vidi. Boki se malo naljutio što su ga uvukli u ovu priču i rekao je da više ne želi da se meša pošto su mu oboje dragi. Inače, Anabela već danima ne može da odluči da li joj Mladenovo udvaranje prija, jer čas priča da joj je baš lepo, a čas da ga ne gleda na „onaj”, specijalan način. U svakom slučaju, svi ukućani je nagovaraju da bude sa Mladenom.

11605_zabkuca_hs.jpg

Trenutak kada je Era poljubio Lepu

I dok gledaoci iščekuju da li će se u narednim danima odigrati ljubav između Anabele i Mladena, u kući se već desio prvi poljubac. I to između Ere i Lepe Lukić. Neverovatno! Iako se Era i Lepa od početka šoua svađaju i mire, i na sve strane pršte ružne reči, uvrede, napadi, na kraju su čak odlučili i da se sude, Era je prekjuče poljubio Lepu Lukić u usta. Lepa je, naime, u jednom trenutku izašla iz ispovedaonice i nije očekivala da će je Era priviti uz sebe i dotaknuti usnama. Očigledno je da Era i Lepa konstantno prelaze granicu ljubavi i mržnje.

- Šta si mi gurnuo jezik! - vikala je Lepa na njega, a Era je počeo da se hvali:

- Ljubio sam se sa Lepom, dajte mi krpu da skinem karmin!
Lepa je bila u šoku. Ubrzo ih je pozvao Veliki brat koji je tražio objašnjenje situacije.

- Poljubio me je filmski, ali na prevaru! - kukala je Lepa, a Era je objasnio:

- To nije istina. Ona me je zadržavala da je ljubim. Njene usne imaju ukus sunđera!

Na kraju su oboje prasnuli u smeh i objasnili su da su oni već godinama prijatelji i da je ovaj poljubac bio drugarski. Era je napominjao da Lepa nije udata, ali je ona objasnila da ipak jeste:
- Jesam udata, ali nisam pravila svadbu!

Mladen i Anabela

Zagrljeni

Mladenova ruka na Anabelinom struku

Još jedan zagrljaj

Nežni šapati

Izvor: Blic/Marija Radojković

Poslednja izmena:
Natrag