Mirjana o ukućanima „Velikog brata”: Jovana je vulgarna

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Mirjana o ukućanima „Velikog brata”: Jovana je vulgarna

Nova ukućanka Mirjana Stamenić očigledno nije dobrodošla u kući „Velikog brata”, s obzirom na to da su skoro sve žene pokazale negodovanje i ljubomoru zbog njenog prisustva. Jovana je ljubomorna zbog Đoleta, Kiki zbog Manuela, a Dragici manje-više svi smetaju, pa tako i Mirjana.

I dok se one sa jedne strane trude da je potpuno miniraju, ni Mirjana nema baš neko lepo mišljenje o njima. U video poruci koja je snimljena pred njen ulazak ona je ocenila sustanarke...

- Jovana je previše vulgarna. Nekad mi je žao dok je gledam. Ne zna da se ponaša i mnogo je prosta. Kiki je detinjasta. Dragica je psihički labilna, emotivno retardirana, ne znam šta bih rekla o njoj. Kada sam rekla mami da ulazim u kuću, posavetovala me je da se ponašam fino, da se ne svađam, da pokažem da znam da kuvam i da kažem Dragici da je krmača - ispričala je Mirjana, te istakla mišljenje o muškim ukućanima:

- Arsu poznajem iz osnovne škole, sećam se da su se mnoge moje drugarica palile na njega, ali uvek je bio čudan. Sa Karlom ću se odlično slagati jer obožavam frizere. Radiši ću definitivno privući pažnju, već ga zamišljam kako me opisuje u ispovedaonici, ali drag je čovek. Manuel je malo glup - nije se snebivala da proceni medicinska sestra.

Izvor: Blic

Natrag