Član
- Učlanjen(a)
- 25.01.2010
- Poruka
- 2.174
Mirin dečko napao Manuela
![](http://f.imagehost.org/0873/mira-v.jpg)
Dečko bivše učesnice „Velikog brata“ Mirjane Stamenić, prošle nedelje je, kako „Alo!“ saznaje, u beogradskom klubu „Vanila“ nasrnuo na Manuela Stojanovića, koji ga već duže vreme iritira zbog direktnog nabacivanja Miri.
- Manuel je u klub došao sa svojim društvom i taj izlazak bi prošao kao i svaki drugi da se tu nije našao Mirin dečko, koji je bio vidno ogorčen kada ga je ugledao. On je kivan na Manuela još od njihovog boravka u kući jer se ovaj nabacivao Miri. Prišao mu je i na vrlo agresivan način prebacio sve što mu je na duši, a nakon toga je usledilo šamaranje. To nije bila tuča jer je jedino Manuel izvukao deblji kraj - ispričao je nama blizak izvor.
Mira je, inače, bila sa tim dečkom u vezi još pre ulaska u kuću Velikog Brata, ali nikada nije htela to i da prizna.
- Čula sam da se desio incident, ali moj dečko je njega samo gurnuo i ubrzo ih je i obezbeđenje razdvojilo. On ne voli Manuela jer je medijima slao slike na kojima smo nas dvoje zajedno - rekla je Mira kada smo je pozvali, dok se Manuel branio koliko je mogao.
- Ma ništa se nije desilo... ne treba da pišete o tome. On je meni samo prišao i rekao nešto, ali naravno da ja ne bih dozvolio da me neko udara. Ništa se, bre, nije desilo, nemoj da pišeš to - rekao je Manuel kada smo ga pozvali.