Milan Marić radi svašta da bi preživeo

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Milan Marić radi svašta da bi preživeo

Milan Marić, mladi glumac, najpoznatiji po liku Švabe u kultnom filmu „Rane”, prijatno je iznenadio sve kraj malih ekrana kada je ušao u kuću „Velikog brata”. Milan, koji je i posle jedanaest godina poznat po replici: „Šta je bilo, miševi?”, u privatnom životu je sušta suprotnost od Švabe. Kako za „Blic” kaže njegova mlađa sestra Marija, on je ušao u kuću kako bi razbio sve predrasude i dokazao da može da glumi i drugačije likove od kriminalaca.

10639_zabsvaba03-foto-m-josida_f.jpg

Švaba u kući VB

- Milana ljudi pamte po liku Švabe. On je upamćen kao loš momak, a u stvari je sušta suprotnost od lika iz filma. Čula sam raznorazne priče o bratu, često kažu kada ga vide: „Švaba je kriminalac”, kao, ne može onako da odigra tu ulogu ako to nije u privatnom životu. To je veliki kompliment jer je uspeo tako profesionalno da odglumi sa samo 17 godina. On je bio klinac, a odigrao je tako verodostojno da se ljudi i danas sećaju njegovog lika. Milan je ušao u kuću kako bi dokazao da može da igra i neke druge likove - objašnjava za „Blic” njegova sestra Marija koja bi volela da i mladi glumci u Srbiji dobiju svoju šansu.

- Ovo je bio pravi trenutak da uđe u kuću i pokaže da ima i drugu stranu, da može da odigra i nešto više od uloge Švabe. Nadam se da će se posle ovoga ukazati prilika i da će uloge početi da se ređaju. Znam da bi on voleo da glumi u nekoj komediji, da se oproba u tom žanru, ili čak možda u nekoj drami. Želi da pokaže sve svoje sposobnosti i da dokaže da je svestran kada je u pitanju gluma - naglašava njegova sestra.

Švabu nismo videli 11 godina, a za to vreme je igrao sporedne uloge u filmovima „Rat uživo”, „Diši duboko”, „Mi nismo anđeli 2”, te u serijama „Mješoviti brak” i „Vratiće se rode”, a ove godine se očekuje premijera filma „Mamaroš” gde glumi zajedno sa Sergejom Trifunovićem. Osim glume, Milan se bavi mnogim drugim poslovima.

- Milan godinama honorarno radi neke posliće koji usput naiđu. Radio je kao obezbeđenje ili slično, a radi i u filmskim ekipama kada mu se ukaže prilika. Godinama se traži u mnogim poslovima i nije se našao u njima jer je zapravo gluma to što ga zanima. Mislim da će mu se sada otvoriti prava vrata - ističe Marija i objašnjava da je Milan u poslednje vreme radio na novoj seriji „Žene s Dedinja”, u produkciji „Emotiona”, koja bi trebalo da počne da se prikazuje ove godine.

- Milan je radio kao asistent kamere u toj seriji, a imao je i epizodnu ulogu. Odatle poznaje i sustanarku Anu Bebić, koja takođe glumi u toj seriji - kaže Marija.
Inače, Milana su u kući već počeli da zezaju da je bacio oko na koleginicu Anu.

- On trenutno nema devojku. Može da mu se desi ljubav sa svakom devojkom, u smislu da nema svoj tip, voli fine i dobre devojke. Uglavnom je imao duge veze, a trenutno ne znam šta traži. Znam samo da ga devojke često spopadaju. Čak i mene zovu da traže njegov broj telefona, a interesovanje se povećalo sada kada je u kući. Kada čuju da sam njegova sestra, traže mi njegov autogram, slike, mole me da ih dovedem na rođendan da ga upoznaju. Devojke ga zaista jure, često ima ponude za brak i ja sam ponosna na njega - priča Marija.
Kada je ušao u kuću, glumci Ljubomir Bandović i Goran Radaković su ga podržali u našem listu, a Marija kaže da ga glumci, inače, vole.

- Ljudi koji ga znaju smatraju da je dobar čovek, čovek velikog srca. I to je sve istina. Veoma mi je drago što su ga glumci podržali zato što on sa velikim poštovanjem govori o Draganu Bjelogrliću, Ljubomiru Bandoviću, Radakoviću, Žiki Todoroviću i znam da bi voleo da krene njihovim stopama i da stekne takvu popularnost i poštovanje - priča Marija.

Lepa se rasplakala zbog Ere

10643_zabbrat_hf.jpg

Lepa Lukić u ispovedaonici

Iako se već decenijama druže, Lepa Lukić i Era Ojdanić su u kući „Velikog brata” odlučili da zauvek prekinu prijateljstvo. Za sve je kriv Era koji je svoju koleginicu dobro izvređao, nakon čega je Lepa čak i plakala.

Ovakvo ponašanje rezultiralo je time da ga njegova ekipa smeni sa mesta kapitena. Od sada je Anabela kapiten. Sve je počelo kada je Era svoju koleginicu nazvao šašavom ćurkom. Lepa je tada otišla u ispovedaonicu.

- Došla sam da se žalim na Eru. On me vređa. Kaže mi da ispadam šašava ćurka, dekoncentriše me totalno, ne mogu tako - plakala je Lepa u ispovedaonici, a potom se još jednom posvađala sa Erom, posle čega je folk pevač rekao da je njihovo prijateljstvo prekinuto.

Zbog svega toga Boki i Anabela su se dogovorili da smene Eru sa mesta kapitena. U toj ideji im se pridružuje i manekenka Sanja koja je ljuta na Eru zato što joj je rekao da nije prava Crnogorka. Bogataši potom sazivaju sastanak i posle višečasovnog diskutovanja Era na kraju pristaje da ga smene sa mesta kapitena. Posle manjih peripetija ukućani su jedva izglasali Anabelu (Sanja, Boki, Lepa i Anabela su glasali za nju). Era je bio veoma besan što je predao titulu i poželeo je Anabeli da što pre „nastrada” kao kapiten.

Izvor: Blic/Marija Radojković

Natrag