Milan: Evo vam i Huntelara za Vidića

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
00020356.jpg


Ko ponudi više, njemu - Nemanja Vidić! Real Madrid, Barselona, Milan čekaju u redu za kupovinu srpskog štopera, a poslednja ponuda glasi: novac plus Klas Jan Huntelar. Naravno, ona stiže iz prestonice mode sa adrese italijanskog giganta, koji, eto, na ovaj način pokušava da uđe u ravnopravnu trku sa španskim velikanima koji uveliko "jure" potpis prvoklasnog srpskog štopera, otkrivaju The Sun i Telegraph.

Nemanja će, izvesno je, na leto otići sa "Old Traforda" posle četiri više nego berićetne godine sa "đavolima". Ovo je isto tako poslednja prilika da ser Aleks Ferguson, menadžer Junajteda, za veliki novac proda stamenog Užičanina, kome je već pronašao zamenu u liku dojučerašnjeg defanzivca Fulama, mladog Krisa Smolinga, mada na raspolaganju ima još nekoliko opcija na toj poziciji.

Međutim, sem Vejna Runija, Ferguson na "lageru" nema nijednog klasičnog špica (izuzimajući Berbatova i Ovena koji su van forme), pa ponuda "roso-nera" koja podrazumeva dolazak Huntelara u zamenu za Vidića, deluje prihvatljivo, gledajući naravno, iz sadašnje perspektive. Sada su na potezu Barsa i Real.

Ovi ce se potuci za Vidica..:)
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
792
мислим да би се најбоље снашао у милану......
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
koliko vidim huntelar razvaljuje u milanu, oni bi igracinu ,za nekog ko nemoze ni u prvih jedanest kako treba. ima fergi jednog takvog ( berbatova ) i mislim da mu netreba drugi.
 
Član
Učlanjen(a)
31.07.2009
Poruka
2
Vidic

Gluposti,nema govora o svadji sa Fergusonom i odlasku iz Man Utd.Poceo je da trenira i vraca se za mec sa Porcmautom.
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
1.561
Ja bi voleo da ode u Barcu..on i Pujol bi bili sjajan defanzivni tandem..
 
Top