Miki Rurk: Mnogo sam propao

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Glumac nezadovoljan izgledom

Miki Rurk: Mnogo sam propao

A.B. |

Glumac Miki Rurk priznao je da je postao depresivan kada je shvatio da više ne izgleda dobro kao u mladosti.

188451_miki-02-afp_f.jpg

Miki Rurk

Glumac, bokser u penziji i scenarista poslednje dve decenije kao da je izbrisan sa holivudske A liste. Na vrh se vratio 2008. godine ulogom u filmu "Rvač" za koju je nominovan za Oskara.

- Gledanje mojih starih filmova me uznemirava. Pre sam mnogo, mnogo bolje izgledao. Užasno je kada vidim koliko sam propao - rekao je Miki misleći na svoj film "Čudotvorac" iz 1997. godine.

- Gledao sam ga u jednom hotelu i pomislio sam "Gledaj kako dobro izgledam u tom filmu". I onda pao u depresiju - rekao je Miki. Međutim, bez obzira što je nezadovoljan svojim izgledom poznatom glumcu ne nedostaje posla. Trenutno ga bioskopska publika može videti u ostvarenju "Besmrtnici", a priprema se i za ulogu ragbi zvezde Gareta Tomasa.

- Biće tu puno posla. U Londonu sam upoznao nekoliko ragbista i obarali smo ruke. Fali mi još šest meseci treninga. Mogao bih jedino da imam poteškoća sa skidanjem velškog naglaska - rekao je Miki.

Natrag