Šta je novo?

Mijatović kupuje podgoričku Budućnost?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Mijatović kupuje podgoričku Budućnost?
29. avgust 2009.


mijat5870020090829051658.jpg


Bivši direktor Reala doputovao juče u Podgoricu, gde je pregovarao sa gradonačelnikom Mugošom i vodećim ljudima Budućnosti oko načina uspostavljanja saradnje sa klubom u kome je ponikao. Jedna od mogućnosti je i da Mijatović postane vlasnik podgoričkog kluba.

O mogućnosti da Predrag Mijatović postane vlasnik podgoričke Budućnosti nagoveštavalo se još tokom proleća, dok je bio na mestu direktora madridskog Reala.

Sada kada nema obaveza u Realu, ove najave postaju izglednije, pogotovo posle njegove jučerašnje posete Podgorici i susreta sa čelnicima kluba.

''Budućnost je klub u kome sam ponikao, Podgorica je moj grad i kada pričam o njima, kao da govorim o svom srcu. Želim saradnju sa Budućnošću, a o načinu te saradnje dogovorićemo se prilikom mojih narednih poseta'', potvrdio je Mijatović.

Na pitanje novinara da li postoji mogućnost da postane vlasnik Budućnosti, Mijatović je potvrdio da se i o tome razmišlja.

''Bitno je samo da u klub ulože oni koji ga vole, sportski ljudi. Da li ću to biti ja, ili neko drugi, nije toliko važno'', naglasio je Mijatović.
 
Top