Mićanović u ulozi pevačke zvezde

LEGEND
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poruka
19.984
Slava mu, priča podvijene glave Dragan Mićanović, obučen u crno odelo dok oko njega blješte blicevi fotoaparata, a brojni novinari ga guraju mikrofonima. Glumica Marijana Mićić usplahireno pita: „Ali recite mi, pod kojim okolnostima je umro, zašto bazen nije bio obeležen?”… Ovo je samo jedna od scena serije „Žene s Dedinja”, projekta Producentske kuće „Emotion”, koji je počeo da se snima pre nekoliko dana u nekoliko velelepnih vila na Dedinju.

serija-x.jpg

U seriji koja prikazuje život četiri žene i njihovih muževa, njihove nevolje, poteškoće… glavne uloge tumače Dragan Mićanović, Anđelka Stević, Maja Noveljić, Lena Bogdanović, a „Blic” je juče imao priliku da prisustvuje snimanju prvih scena u kojima se dešava i jedan zločin…
I dok Dragan Mićanović, koji tumači ulogu Martina, pevača, skorojevića koji se tek doselio u elitni kraj, u sceni pokušava da se oslobodi novinara koji ga zapitkuju oko misterioznog zločina, u drugoj vili se odigrava prava drama. Irena Mićijević, koja glumi jednu od glavnih ženskih uloga, Martinovu komšinicu, žestoko se svađa sa svojom ćerkom, koju tumači mlada glumica Tijana Pečenečić…
„Žene s Dedinja” je serija rađena po holandskom scenariju prilagođenom za naše podneblje i na neki način je miks serija „Očajne domaćice” i „Seksa i grada”, ali na potpuno drugi, inovativni način. Radnja serija vrti se oko četiri para, gde je jedan od likova pevač Martin koga tumači Dragan Mićanović i njegova supruga koju glumi Anđelka Stević. Akcenat serije bačen je na život četiri žene (osim Anđelke, ženske glavne uloge tumače i Maja Noveljić, Lena Bogdanović i Irena Mićijević), koje kroz seriju postaju dobre prijateljice, a svaka je u svojevrsnoj nevolji. Jedna žena se bori sa tim što ima slavnog muža, druga je okrenuta samo karijeri, treća je razvedena umetnica koja je u dobrim odnosima sa bivšim mužem, ali često menja partnere, dok četvrtu žena ima problem zato što svom mužu više nije poželjna…
Dragan Mićanović, glavni glumac, objašnjava nam da očekuje veliku gledanost serije.
- Posle nekoliko dana snimanja stekao sam veoma pozitivan utisak, tako da imam velika očekivanja od „Žena s Dedinja”. Tumačim lik Martina, pevača koji je pobedio na „Evroviziji”, obogatio se preko noći i doselio se u elitni kraj - počinje priču za „Blic” Dragan Mićanović, koji u seriji istinski i peva:
- Uopšte ne znam da pevam (smeh). Znate kako, s obzirom na to kakvi su sve pevači danas uspešni, ja mogu da prođem bez problema. Do sada smo snimili dve-tri pesme - otkriva Mićanović kome će prateće vokale u seriji glumiti studentkinje „Operacije trijumf” Ana Bebić i Milica Majstorović.
Mićanović objašnjava da mu je lik nadobudnog pevača pravi izazov u karijeri.
- Nikada nisam igrao karakter ovog tipa, tako da je ovo veliki izazov u svakom pogledu. Ovaj lik apsolutno nema nikakve veze sa mnom u privatnom životu, tako da je ovo jedna vrsta razvijanja glumačkog umeća.

Autor: Marija Radojković | Foto:v. lalić | 10.09.2009. - 05:00

Natrag