Metak u glavi

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Jedan Poljak mirno je živeo u Nemačkoj i nije imao pojma da pet godina u glavi ima metak. Dobio ga je na dočeku Nove godine, ali je bio toliko pijan da nije ni primetio šta mu se dogodilo.

Tridesetpetogodišnji Robert Hojecki prisetio se prošlosti, tek kada su mu lekari u bolnici u Bohumu saopštili da su mu umesto ciste izvadili metak kalibra 22 milimetra.

izvor: rts
metak-t.jpg

Na novogodišnjoj proslavi, pre pet godina osetio je udarac u glavu. Priznaje da je bio pijan, ali se seća da je imao otok i da je rana od metka kasnije zarasla.

"Živeo sam tako sve ove godine. Uvek sam od frizera tražio da bude pažljiv kada me šiša, jer sam na glavi imao čvorugu", rekao je Robert Hojecki.

Tridesetpetogodišnjak se doktoru javio kada su glavobolje postale jake i učestale.

"On je srećnik. Metak nije ušao u lobanju, već se zaglavio između kože glave i kosti lobanje. Nije bio ugrožen i mogao je još nekoliko godina da živi da to nismo sada otkrili", rekao je doktor Silke Duelberg-Boden.

Policija smatra da ga je pogodio slavljenički metak koji je neko ispalio u vazduh. Osoblje bolnice i Robert slažu se da je imao više sreće nego pameti.

Član
Učlanjen(a)
28.08.2010
Poruka
7
Ko je srećan, taj ni u klozetu nije gladan, a ko je baksuz taj će da slomi prst čačkajući nos.

Natrag