Met Leblank: Ljudi misle da sam glup kao Džoi Video

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Popularni glumc mrzi lik zbog kog se proslavio

Met Leblank: Ljudi misle da sam glup kao Džoi Video

Izvor: Blic J.Odabašić | 04. 01. 2011. - 15:39h

Popularni glumac Met Leblank, koji se proslavio ulogom Džoija u evergrin seriji “Prijatelji”, nedavno je izjavio kako smatra da ga ljudi doživljavaju kao budalu.
99695_thumbs06_f.jpg

U seriji “Prijatelji” njegov lik Džoi je bio veoma prost i ne previše inteligentan, mada je uvek uspevao da se izvuče iz problema. Slabije je shvatao šta mu ljudi govore, pa su morali da mu govore sporije i da ga gledaju u oči dok izgovaraju reči, kako bi Džoi mogao sve da razume.

Met kaže da mu se i danas nepoznati ljudi obraćaju sa visine i sa čuđenjem, jer misle da je glup kao Džoi.

- Uvek mi govore lepo i polako, kao da ih inače neću shvatiti ako počnu da pričaju normalno. To što me tako doživljavaju je ponekad i dobro, a i to što me potpuno poistovećuju sa likom mi je svojevrsni kompliment, to znači da sam ga dobro odglumio - rekao je Leblank.

Iako sada tvrdi da nema ništa protiv upoređivanja sa likom Džoia, nedavno je glumac na jednoj žurci u Londonu prestao da se kontroliše i počeo da se dere na druge goste.

- Nisam Džoi! Ne usuđujte se da me zovete tako. Mediji su ti koji kažu da sam završio sa Džoiem, pa i vas molim da prestanete da me zovete tako. Želim da ostavim taj period života iza sebe, idem dalje - urlao je besan glumac.

Natrag