Šta je novo?
UREDNIK
Učlanjen(a)
24.03.2015
Poruka
5.134
Meso (2018) HDTV 1080p x264screen.png
Meso-2018-HDTV-1080p-x264-mp4.jpgg

info.png
s2xwmuffqe.png

Glavni junaci filma "Meso" su Mirko i Slavko - ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa problemima prouzrokovanim vremenom u kome žive. Mirko je osrednji fudbaler na zalasku karijere, sa neizvjesnom budućnošću u sportu, povratnik u rodnu Banja Luku gdje žive njegova dementna majka, introvertni brat i djevojka koja, daleko od svoje rodne kuće, vapi za pažnjom i ljubavlju, tražeći ih na pogrešne načine.

On tamo obnavlja očevu roštiljnicu "Kod Rajka", od čije slave je ostala samo reputacija da su ćevapi tu "bolji od Mujinih", iako je i njena sudbina neizvjesna, kako zbog ekonomskih razloga, tako i zbog velikih planova ko je za nju kuju podjednako veliki biznismeni.

Jbg Kolja mali krug "temporarnih ljudi" koji su bezvrijedni i sebi i drugima, koriste ih veliki igrači kao jutarnji ritual promjene čarapa. I tako su današnji ćevapi postali "gumeni".Dugometražni film, kao i popularna TV serija govori o Mirku Cvijetiću, nekadašnjem fudbaleru, a sada čoveku koji pokušava da pokrene biznis i zapada u dugove, pa se obraća prijatelju iz detinjstva koji je sa druge strane zakona.
Film "Meso" sublimacija je devet epizoda serije, za koju scenario potpisuje Nikola Pejaković Kolja, a režiju Saša Hajduković, dok izvršnu produkciju potpisuje Bosonoga produkcija.
I film, baš kao i serija, žestoka je, savremena i hrabra dramska priča, koja bez dlake na jeziku govori o tranzicionom periodu u maloj sredini.


cz8ovxm.png


Kod:
https://www.imdb.com/title/tt8751994/

Download.png
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.


 
Top