Šta je novo?

Menadžeri: "Inter želeo Ljajića, povukli se kad su čuli cifru"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Menadžeri: "Inter želeo Ljajića, povukli se kad su čuli cifru"

U Italiji prate razvoj situacije, ali s obzirom na cenu našeg igrača, teško će ko reagovati. Naime, prema rečima agenta Borozana, 10 miliona je suviše veliki rizik za momka koji još nije formiran igrač.
ljajic15506020090815151502.jpg
Vest o odluci Mančester Junajteda da ne potpiše ugovor sa Ademom Ljajićem obišla je Evropu. Pratili smo danas italijanske medije, razvoj situacije ide na ruku klubovima sa Apenina.


Nekoliko vodećih internet portala je sugerisalo čelnicima vodećih klubova da kupe kartu za Beograd, i pokušaju da dovedu igrača koji, kako kažu, podseća na Dejana Savićevića.

Međutim, realnost je da je mladi reprezentativac Srbije preskup.

Oglasio se i poznati agent Vlado Borozan.

„Ljajić je veliki talenat, koliko mi je poznato, Inter je bio zainteresovan za ovog igrača, ali kada su čuli koliko traži Partizan, jednostavno su odustali“, otkriva Borozan.

Shvata i odluku Mančester Junajteda.

„U teškim vremenima finansijske krize razumljivo je da 10 miliona evra nisu malo. Momak ima vanserijski talenat, ali to nije garancija da će postati veliki igrač. U svakom slučaju, ne postoji klub koji je u ovom trenutku spreman da isplati tu sumu. Partizan, koliko sam upoznat, ne želi da ga proda ni za cent manje od deset miliona“, dodao je Borozan.
 
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.285
10 miliona za Ljajića? Kad bi milioni rasli na grani... U junu će ga prodati za duplo manje para...
 
Top