Marijana Čvrljak: Volela bih da razgovaram sa Nemešom

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Marijana Čvrljak: Volela bih da razgovaram sa Nemešom

175949564.jpg

svetplus


Iako je osvojila 104 hiljade evra, pobednici Velikog brata novac trenutno ne znači ništa. Jako je zbunjena novonastalom situacijom i tužna jer je izneverio muškarac u kog se zaljubila u kući.

"Nemeš me je izdao, a samo dva dana pre završetka rijalitija smo se pozdravili, poljubili i obećali da ćemo čekati jedno drugo. U dobru i zlu. Trebao je da me sačeka. Naravno da se osećam izdato. Pretpostavljam da je pao pod uticaj drugih ljudi. Sam je tako odlučio. Želela sam da budem sa njim kad izađemo", ispričala je potresena Marijana Čvrljak.

S obzirom da je Marijana zbog Nemeša odbacila svoj dotadašnji život, verujući da je njihova ljubav toliko snažna da je ništa neće moći ugroziti, bilo je neminovno da je imala u planu da sa njim započne novi život.

"Na Nemešu me privuklo sve. Bio je kompletan. Njegovo srce, duša, stav, muškost... Neprestano sam se borila sa tim. Verovala sam mu. Verovala sam njegovim godinama i mislila da je puno zreliji", rekla je Marijana, dodavši kako je među njima postojala velika strast.

"Bilo bi fer i ljudski da pokušamo rešiti nesuglasice kao dvoje odraslih ljudi koji su sami ušli u sve ovo. Nezavisno o tome da li će to biti negativno ili pozitivno. Volela bih da pričam sa njim, ali u ovom trenutku nemam ni njegov broj', iskrena je bila Marijana, dodavši kako je sve svoje postupke u kući radila svesno i da bi opet ponovila isto."

"Žao mi je što sam svojim ponašanjem osramotila supruga, svoju porodicu i drage ljude. Sklopila sam brak u crkvi. Tužno... Nisam mogla protiv sebe. Zaljubila sam se u drugog muškarca. Ne mislim da je to greh, svako ima pravo da radi šta želi. Samo sam želela da budem srećna. Kad sam se udala, verovala sam u ljubav", zaključila je Marijana.
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Marijana: Džabe pare kad nemam nemeša!

MARIJANA: DŽABE PARE KAD NEMAM NEMEŠA!

Novac mi nije važan i nisam razmišljala o tome šta bih uradila s njim, jer nemam osećaj da je moj, kaže pobednica „Velikog brata“​

kurir

68611.jpg

Tu ne bira pamet, nego srce!
Marijana Čvrljak kaže da je nagrada od 104.700 evra koju je osvojila kao pobednica „Velikog brata“ ne zanima!

- Novac mi nije važan i nisam razmišljala o tome šta bih uradila s njim, jer nemam osećaj da je moj. Za mene bi pobeda bilo nešto drugo, Nemeš bi za mene bio pobeda! Novac ću uložiti u budućnost svog deteta, a o podeli novca sa suprugom ne bih da pričam - kaže Čvrljakova i dodaje:

- Ivan je ispao džentlmen. Žao mi je, ali ja sam se zaljubila. Sad se razvodim i važno mi je samo da ćerkica ostane kod mene - rekla je Marijana, koju je Nemeš razočarao:

- Ne kajem se što sam bila s njim jer sam sve radila srcem. Žao mi je samo što sve nismo razjasnili u četiri oka - kaže Marijana, kojoj je ćerka najvažnija:
- Naš susret je bio divan. Sve čega sam se pribojavala palo je u vodu kad je potrčala prema meni. Sad sam joj posvećena.

Nemešizam na Fejsbuku!

Na Fejsbuk grupama ismeva se Nikola Nemešević zbog javnog raskida s Marijanom Čvrljak. Neke od grupa su „Nemeš, govori mama: Vrati se pod sisu“, „Nemešizam - kad ti mama kroji život“, „Srce kaže DA, mama kaže NE“...
 
Natrag
Top