Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Mari: Novak je oduvek bio otvorena osoba

  • Začetnik teme maja_jevtic
  • Datum pokretanja
maja_jevtic

maja_jevtic

UREDNIK
#1
Mari: Novak je oduvek bio otvorena osoba
Novi najbolji teniser sveta Endi Mari kaže da se Novak Đoković nije mnogo promenio u odnosu na vreme kada su se upoznali.

Izvor: B92
5534185565822ee07aeb3e543451604_w640.jpg
Getty images
Mari je od ponedeljka prvi put u karijeri prvi na svetu, a na tom mestu je zamenio upravo Đokovića sa kojim je praktično odrastao.

„Kada sam upoznao Rafu (Nadala) imao sam 12 godina. Uvek je imao ludačku energiju i upornost. Što se tiče Đokovića, on se nije mnogo promenio. Oduvek je bio otvorena osoba.“

On smatra da postoji doping u tom sportu i ističe da je potrebno više transpatrentnosti oko te teme.

„Bilo bi čudno pomisliti da je naš sport imun na doping. Nijedan sport nije imun. Ako neko vara, mora da bude kažnjen. Nije ispravno imati izgovor da se to prvi put dogodilo“, rekao je Mari i dodao:

„Kada do problema dođe, onda to ne smete da ignorišete. Ako neko ne poštuje pravila, to mora da se kaže. Bilo bi dobro kada bi o ovim stvarima govorili otvorenije.“
 

Top