Šta je novo?

Manja gužva u Bulevaru vojvode Mišića

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Manja gužva u Bulevaru vojvode MišićaManja gužva u saobraćaju stvorila se jutros u Bulevaru Vojvode Mišića pored sajma u pravcu prema centru grada, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Zorica Milić.Pojačan je saobraćaj na Gazeli u oba smera, kao i na Brankovom mostu, a povećan je i broj vozila na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru Beograda, rekla je Milić.


67353-guzva-03-foto-n-markovic.jpgU svim ostalim delovima grada saobraćaj se u jutarnjim satima obavlja relativno dobro i bez dužeg zadržavanja, dodala je Milić.

Na beogradskim ulicama je 1.312 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 121 tramvaj, 94 trolejbusa i 1.097 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Zbog radova na sanaciji i asfaltiranju kolovoza za saobraćaj od noćas sat vremena iza ponoći do ponedeljka, 24. septembra, u četiri sata ujutru zatvara se kružna petlja iznad autoputa "Antifašističke borbe".

U ovom periodu neće biti moguće uključenje i isključenje na autoput na toj petlji pa se zato savetuje vozačima da za uključenje i isključenje koriste kružnu saobraćajnu petlju "Španskih boraca", saopštila je Gradska uprava.

Tokom izvodjenja radova vozila sa linije javnog gradskog prevoza saobraćaće tako što će autobusi sa linije 17, na delu od "Sava" centra do Bulevara Zorana Djindjića saobraćati u oba smera Bulevarom Arsenija Čarnojevića i Ulicom španskih boraca.

Autobusi sa linije 89 će na delu od "Sava" centra do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe saobraćati u oba smera Bulevarom Arsenija Čarnojevića, Ulicom španskih boraca i Bulevarom Milutina Milankovića.

Vozila sa linije 67 od raskrsnice Bulevara Zorana Djindjića i Ulice antifašističke borbe do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Španskih boraca u oba smera saobraćati Bulevarom Zorana Djindjića i Ulicom španskih boraca.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 670 polazaka. "Lasta" je planirala da 611 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predvidjen je vanredni polazak u 18 časova na relaciji Beograd - Niš - Blace, rečeno je Tanjugu u dispečerskim službama tih preduzeća.


Izvor:
24sata.rs
 
Top