Šta je novo?

Mančester završio prelazni rok

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Mančester završio prelazni rok
13. jul 2009.

Trener fudbalera Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson saopštio je da u letnjem prelaznom roku neće dovesti više nijednog igrača.

15653880274a5b518d39930934696644_big.jpg


Trener Junajteda rekao je da je za taj klub prelazni rok završen posle dovođenja napadača Majkla Ovena, Antonija Valensije iz Vigana i mladog Francuza Gabrijela Obertana, jer su na cene fudbalera na tržištu trenutno previsoke. Očekivalo se da će Junajted dovesti još neko pojačanje u letnjem prelaznom roku, naročito pošto je klub dobio 130 miliona dolara od Ronaldovog transfera.

"Sa ovim smo završili naš posao", rekao je Ferguson.

Ferguson je istakao da su se transferi otrgli kontroli zbog madridskog Reala i Mančester sitija koji su sa astronomskim ponudama uzdrmali celo tržište.

"Cene fudbalera su svuda skočile, ovo je veoma čudno leto i skoro je nemoguće odrediti pravu vrednost igrača. Međutim, verujem da imamo dobar tim, pa nema potrebe za ishitrenim reakcijama i ne treba paničiti jer neki igrači odlaze", istakao je on.

Trener 'crvenih đavola' potvrdio je da je njegov tim želeo da angažuje Karima Benzemu, koji je kasnije prešao u ’kraljevski klub’.

"Raspitivali smo se za njega i želeli smo da ga angažujemo. Lion je dobro postupio što je prihvatio 42 miliona evra za napadača, ali mislim da smo i mi razumno postupili", zaključio je Ferguson.

Izvor: B92
 
Top