Šta je novo?

Mačak iz visokog društva

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
[h=1]Mačak iz visokog društva
[/h]
Jedna italijanska udovica ostavila je svom ljubimcu više od deset miliona evra.


v226993p0.jpg


Marija Asunta bila je udata za jednog građevinskog tajkuna, ali nisu imali dece i rano je ostala udovica. Društvo joj je pravio mačak Tomaso, kojeg je spasila sa ulice i dovela ga u svoju vilu u Rimu.

Vlasnica je pre par godina u testament zapisala da novac, imovinu, stanove i kuće u Rimu i Milanu kao i imanje u Kalabriji, ostavlja udruženju za zaštitu životinja, koje će se zauzvrat brinuti o njenom ljubimcu. Međutim, pošto joj se nije dopalo nijedno udruženje zainteresovano za takav dogovor, sav imetak prepisala je Tomasu.

Marija Asunta preminula je pre dve nedelje u 95. godini, a o mačku se sada brine njena služavka Stefanija, koja ga je dovela u svoju kućicu na periferiji Rima.

"Nisam imala pojma da je toliko bogat, mislila sam da će završiti na ulici", rekla je žena, koja je za želje svoje poslodavke saznala tek nakon njene smrti.

Tomaso, koji je sada "težak" više od deset miliona evra, sa njom će živeti na nepoznatoj adresi, kako ne bi bio na meti otmičara i prevaranata.

U pravu je bio mačak čije je ime takođe Tomas, iz "Diznijevog" crtaća "Mačke iz visokog društva", kada je rekao "svako bi voleo da bude mačka"... Poslušajte!( MONDO )
 
Poslednja izmena od urednika:
Top