Ljubav ili Interes

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Mnogi kazu da je danas sve u lovi....
da je sve Interes....
da su vremena kada je u vezama i brakovima prevladavala ljubav, odavno prosla.

sta vi mislite o tome?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ko tako misli, ne ume da voli, i ne zaslužuje da bude voljen.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Uh, rizikujem da se ponavljam ali nema života bez ljubavi!

Ne kažem da ne postoje relacije zasnovane na interesu ali čini mi se da to ne može na duže staze... Bar ja ne bih mogla... I ne verujem u one priče tipa kada nema para ljubav brzo prođe... Ako je ljubav prava, nedeće i problemi je ojačaju a ako ljubavi nema - neće trebati mnogo razloga da ta veza pukne...

GRK

Član
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poruka
96
Prezirem svaki materijalni interes, a uz to i sponzoruše !!!

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
" Ljubav je samo rec i nista vise ".......ako nicim stvarnim nije potvedjena......kombinacija sest slova.....npr.... Ljuba V. ili....Ubav Lj.....itd.
Ima raznih " Ljubavi ".....prema sebi..... ljudima......stvarima .....novcu ....i sve su ...prave......ali ....da li su nama prihvatljive....koliko su moralne ili nisu....itd....itd....( bunar bez dna ).....

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Imao sam ja takvu curu jednom. Volela me je do neba i nazad ..... dok nisam novcano presusio. Tada vise nije bilo cveca, cokolada, bombonjera, garderobe, nakita itd itd itd. Tada mi je rekla:
"Moja najveca greska je sto sam te ikada upoznala"

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
da je sve Interes....

sta vi mislite o tome?
Možda, ali nađi jednom dečka (čisto da vidiš), pored kojeg ćeš biti u zlatnom kavezu, pa odgovori ti meni...

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Citat:
Prvobitno napisao crnka full
da je sve Interes....

sta vi mislite o tome?

Možda, ali nađi jednom dečka (čisto da vidiš), pored kojeg ćeš biti u zlatnom kavezu, pa odgovori ti meni...

Evo, ja ću ti odgovoriti...To nije zlatni kavez, nego zlatna tamnica, ne vidiš ništa i niko tebe. Elem, moja sestra je tako prošla, jedva smo je "isčupali" iz "zlatne tamnice". Pošto je uvidela da joj, po njenom mišljenju, prilaze samo golje i kreteni, odlučila je da "zaboravi na ljubav" , a glavna vodilja joj je interes. Upozna lika 13 godina starijeg, ali dobrog izgleda, lepih manira (pravi džentlmen) i pun para. Sve što je poželela imala je i nadogradnju kose, grudi, noktiju, solarijum, razne masaže (od opuštajućih do celulitnih), garderobu, šminku,....plavo oko oka, neki put na čelu, obrazu, masnicu na levoj-desnoj ruci, večernji izlazak sa njim od 21h do 22,30h i u krevet. Međutim, dopušteno joj je bilo druženje sa 2 drugarice, koje su prošle sva moguća "skeniranja" i sa mnom. Na letovanja retko išla, sneg i zaboravila...

No, da ne pišem dalje, jer je veoma bolno sećanje, dovoljno je da smo je izvukli.

Mada se iskreno nadam, da nisu sve takve ljubavi iz interesa.

Natrag