Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BackTrack je distribucija za system security administratore,posto si pocetnik odustani od te distribucije i nabavi neki drugu, Ubuntu, SuSE i slicnoAko neko zna kako da instalira linux backtrace neka se javi...:vorred:
da li bi mi neko pojasnio kako da instaliram linux...
skinuo sam neki linux sa net-a i iso formatu.to sam narezao na disk (ali ne kao iso format,vec sam ga kopirao kao cd),problem je kada stavim da boot-uje preko cd-rom-a i ubacim disk,nista se ne desava,komp reaguje kao da nisam nista ubacio,a windows instalaciju ocitava bez problema...
pozzz
Ne razumem zašto bi instalirao Linux preko Wubi-a, pod predpostavkom da hoće da ima i Windows pored Linuxa.
Ne znam da li je dozvoljeno postaviti link ka nekom sajtu sa upustvomu slici i reči kako instalirati Linux recimo pored Windowsa. Ako nije čim nađem malo vremena postaviću neko upustvo za instalaciju neke Linux distribucije, Recimo Ubuntua pošto je to najzastupljenija distribucija. A i instalira se mnogo lakše nego i jedan Windows.