Linux Backtrace

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
17
Ako neko zna kako da instalira linux backtrace neka se javi...:vorred:

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
513
Ako neko zna kako da instalira linux backtrace neka se javi...:vorred:
BackTrack je distribucija za system security administratore,posto si pocetnik odustani od te distribucije i nabavi neki drugu, Ubuntu, SuSE i slicno
Ako vec hoces da je instaliras javi gde je problem.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Zeznut je za "obicne" korisnike,licno preporucujem Ubuntu, ako ti zatreba pomoc oko Ubuntu-a slobodno se obrati.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
da li bi mi neko pojasnio kako da instaliram linux...
skinuo sam neki linux sa net-a i iso formatu.to sam narezao na disk (ali ne kao iso format,vec sam ga kopirao kao cd),problem je kada stavim da boot-uje preko cd-rom-a i ubacim disk,nista se ne desava,komp reaguje kao da nisam nista ubacio,a windows instalaciju ocitava bez problema...
pozzz

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
da li bi mi neko pojasnio kako da instaliram linux...
skinuo sam neki linux sa net-a i iso formatu.to sam narezao na disk (ali ne kao iso format,vec sam ga kopirao kao cd),problem je kada stavim da boot-uje preko cd-rom-a i ubacim disk,nista se ne desava,komp reaguje kao da nisam nista ubacio,a windows instalaciju ocitava bez problema...
pozzz

Jesi li ti brate koristio "burn image to disc" opciju u neru ili si koristio "burn data disk" ako si koristio ovo drugo,zaboravi da ces pokrenuti. Koji si linux skinuo? Ja bih ti preporucio da skines Ubuntu pa preko programa wubi da instaliras (ako si pocetnik) inace moze da zabrljas podatke na hard disku.

Član
Učlanjen(a)
04.05.2009
Poruka
382
ono prvo sam probao,a nisam siguran koji je linux,ajde skidam ubuntu,pa se javljam da vidimo kako dalje...
pocetnik sam,nikada nisam probao da instaliram linux...
pozz

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Postavio sam ti u tutorijalima: "Kako instalirati Ubuntu preko Wubi-a"
Pogledaj prvo,ako imas nekih problema javi mi.

Član
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poruka
6
Ne razumem zašto bi instalirao Linux preko Wubi-a, pod predpostavkom da hoće da ima i Windows pored Linuxa.

Ne znam da li je dozvoljeno postaviti link ka nekom sajtu sa upustvomu slici i reči kako instalirati Linux recimo pored Windowsa. Ako nije čim nađem malo vremena postaviću neko upustvo za instalaciju neke Linux distribucije, Recimo Ubuntua pošto je to najzastupljenija distribucija. A i instalira se mnogo lakše nego i jedan Windows.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
434
Ne razumem zašto bi instalirao Linux preko Wubi-a, pod predpostavkom da hoće da ima i Windows pored Linuxa.

Ne znam da li je dozvoljeno postaviti link ka nekom sajtu sa upustvomu slici i reči kako instalirati Linux recimo pored Windowsa. Ako nije čim nađem malo vremena postaviću neko upustvo za instalaciju neke Linux distribucije, Recimo Ubuntua pošto je to najzastupljenija distribucija. A i instalira se mnogo lakše nego i jedan Windows.

A zamilsi ti da covek skrsi nesto vazno na hardu,mozda hoce samo da proba a ne da ga zadrzi. ;)

Natrag