Šta je novo?

Licem u nalicje (1965)

  • Začetnik teme MaliGrizeBeton
  • Datum pokretanja
MaliGrizeBeton

MaliGrizeBeton

Eggdrop
Učlanjen(a)
23.05.2011
Poruka
2.268
Licem u nalicje (1965)
Kod:
http://www.imdb.com/title/tt0184669/

Najstarija sačuvana humoristička serija.


Vrsta kontakt igrane se*rije, jer su na razvoj scenarija dobar uti*caj imali i gledaoci koji su davali scenaristima nove ideje u svo*jim pismima. Za pet meseci, ko*liko je trajalo prikazivanje, na adresu Redakcije stiglo je više od 20 hiljada pisama.


Radnja je smeštena u ordinaciju psihijatra dr Tomića u koju dolaze pacijenti, iznoseći svoje muke i probleme, a njihove priče predstavljaju presek društvenih zbivanja i ljudskih sudbina. Stalni likovi među pacijentima su: Ćutolog, sa spravom "blesimetar" za merenje društveno političkih gluposti; Gnevni čovek, duet Spasoje i Blagoje, zatim Čovek sa dobrim vezama, pa Pacijent koji stalno plače itd.

Kod:
http://filesflash.com/ccm45dk1
ili
Kod:
http://uptobox.com/dc571nkv2mxb
 
katamaniak

katamaniak

UREDNIK
Učlanjen(a)
24.03.2015
Poruka
4.276
Licem u nalicje (1965)Najstarija sačuvana humoristička serija.


Vrsta kontakt igrane serije, jer su na razvoj scenarija dobar uticaj imali i gledaoci koji su davali scenaristima nove ideje u svojim pismima. Za pet meseci, koliko je trajalo prikazivanje, na adresu Redakcije stiglo je više od 20 hiljada pisama.


Radnja je smeštena u ordinaciju psihijatra dr Tomića u koju dolaze pacijenti, iznoseći svoje muke i probleme, a njihove priče predstavljaju presek društvenih zbivanja i ljudskih sudbina. Stalni likovi među pacijentima su: Ćutolog, sa spravom "blesimetar" za merenje društveno političkih gluposti; Gnevni čovek, duet Spasoje i Blagoje, zatim Čovek sa dobrim vezama, pa Pacijent koji stalno plače itd.Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top