Li Katermol u Sanderlendu

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Li Katermol u Sanderlendu
12. avgust 2009.

17092541534a82f46496a98161546220_big.jpg

Zadnji vezni igrač Vigana Li Katermol prešao je u Sanderlend gde se pridružio se svom bivšem treneru Stivu Brusu.

Mladi reprezentativac Engleske prešao je u Sanderlend za šest miliona funti i Brus je bio oduševljen što je na ’Stadion Svetlosti’ doveo 21-godišnjeg vezistu. „Li ima sve ono što volim da vidim kod igrača, tako da sam oduševljen što sam ga doveo u Sanderlend. On je sjajan fudbaler. Mlad je, jak i oseća veliku strast prema fudbalu i siguran sam da će ga naši navijači zavoleti“, rekao je Brus.

„Kao momak sa Severoistoka, on zna šta u ovom regionu znači predstavljati klub, tako da će ovom timu doneti dodatnu žestinu. Li je veliko pojačanje i ojačaće kičmu tima“, dodao je Brus.

Brus je doveo Katermola u Vigan prošlog leta, dok je vodio tu ekipu i protekle sezone odigrao je 33 utakmica za ’letikse’. Katermol je prethodno prošao sve mlađe kategorije Midlsbroa.

Za mladu reprezentaciju Engleske odigrao je 14 utakmica, a prelaskom u Sanderlend se pridružio Darenu Bentu, Loriku Ćani, Frejžeru Kempbelu i Paulu Da Silvi koji su ovog leta takođe pojačali ekipu sa ’Stadiona Svetlosti’.

Natrag