Leš u pustoj kući

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Leš u pustoj kući

Policija istražuje da li je muškarac od oko 50 godina čije je telo bez pantalona i gaća nađeno u Bečmenu ubijen ili se smrzao.

Thumb_10%20nemanja%20pancic%204.jpg

Beograd - Leš nepoznatog muškarca bez pantalona i gaća, okrenut na stomak, pronađen je juče u napuštenoj kući u Bečmenu.

Zasad se ne zna da li je u pitanju zločin ili je u pitanju nesrećan slučaj.

Telo čoveka od oko 50 godina otkriveno je oko 10 sati u nezavršenoj kući na Bečmenskom putu bb na izlazu iz istoimenog sela. Pronašao ga je prolaznik Slavko Đ.

- Još ne znamo otkad ovde leži. Zasad nismo našli spoljnje tragove nasilja ni otiske koji bi govorili o tome da ga je neko tukao. Ipak, ležao je na stomaku i ima masnicu na čelu i oguljotine na levoj butini. Moguće je da povrede nisu nastale u tuči ili mučenjem nego da su posledica pada, ali ispitujemo sve mogućnosti - ispričao je izvor iz policije.

Kod mrtvog muškarca nisu pronađena nikakva dokumenta, burma ili sat na osnovu kojih bi bio utvrđen njegov identitet. Policija zasad sumnja da je u pitanju skitnica i da je ušao u kuću da se olakša, ali se smrzao. Ipak, ne isključuje se ni mogućnost da je u pitanju zločin i da je žrtva zlostavljana, ali da spolja nema vidljivih tragova.

- Bio sam na putu ka prodavnici kada sam sa ulice video telo. Zgrozio sam se. Nisam ulazio u kuću, već sam otrčao do prvog komšije i pozvao policiju. Nemam pojma o kome se radi jer mu nisam video lice - ispričao je Slavko Đ.

Prema rečima okupljenih meštana, napuštena kuća pripada M. G., koji je kuću počeo da gradi početkom 2000. godine, ali je zbog nedostatka novca prekinuo radove. M. G., kako kažu stanovnici Bečmenske ulice, sada živi u Han Pijesku i retko dolazi.

Leš je prebačen na Institut za sudsku medicinu, gde bi obdukcijom trebalo da bude razjašnjena misteriozna smrt.

Izvor: Kurir

Natrag