Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
da li moze neko da mi objasni sta je to lepljiva tema i zasto je moja tema konkretno Nero 10 portable bila lepljiva zahvaljujem na odgovoru pozz

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ljepljiva teme su ti one teme koje imaju preko 2000 i vise pregleda koje su interesantne ili kolekcije. tvoj nero 10 nije bio ljepljiva tema , nego je bio portable program koji je ljepljiva tema. znaci post nije bio na svom mjestu u potable programima nego sam ti ja prebacio post gdje treba. i drugi put nemoj pisati hvala i zahvaljujem jer je to spam, lakse ti je kliknuti na dugme hvala.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
ljepljiva teme su ti one teme koje imaju preko 2000 i vise pregleda koje su interesantne ili kolekcije. tvoj nero 10 nije bio ljepljiva tema , nego je bio portable program koji je ljepljiva tema. znaci post nije bio na svom mjestu u potable programima nego sam ti ja prebacio post gdje treba. i drugi put nemoj pisati hvala i zahvaljujem jer je to spam, lakse ti je kliknuti na dugme hvala.
Aha znaci to je lepljiva tema

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
pa ti si crysis prosli put napisao da ako neznam gde da stavim temu da je jednostavno stavim u programe a ti ces da jesmestis gde treba ali dobro nije mi namena da se natezem sa tobom mozda si u pravu

__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Ma nemas razloga da se zatezes.uradis kako je rekao i nema frke lakse je i tebi i njemu ;)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
pa vidi iza ama bas svakog portable programa stoji ono portable. i logicno je gdje ide. rekao sam za programe za koje niste sigurni dali idu pod razno ili u sistemske ili u grafiku i sl. a programe za koje znate gdje idu nema potrebe da postavljate u programe , nego u podforum gdje pripadaju. i koristis pretragu da ti pokaze ako post vec postoji u bazi i gdje je i onda otvoris temu i kliknes na odgovori i nastavis puniti tu temu. jer vjeruj da ima programa za koje se i ja upitam gdje cu ih utrpati.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag