Šta je novo?

Lančani sudar na Osrtužničkom mostu

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Lančani sudar na Osrtužničkom mostuBeograd -- U lančanom sudaru koji se jutros dogodio na Ostružničkom mostu, povređene su četiri osobe i jedna beba, izjavila je Nada Macura.Beba stara 14 meseci povređena je u udesu nešto posle 8.30 i prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, a stepen povreda nije poznat, rekla je agenciji Beta Macura.


52230_bgd21-saobracajna-policija-foto-b-puljevic_f.jpgČetiri osobe, od kojih je jedna devojka stara oko 25 godina prebačena na reanimaciju Urgentnog centra, povređene su u sudaru dva automobila na Ostružničkom mostu u smeru ka Obrenovcu.

Ta nesreća se dogodila oko 9.15.

Devojka je na mestu suvozača zadobila tupe povrede stomaka i desnog kuka i potkolenice, a vožač tog automobila, muškarac star 26 godina povredio je desni kuk i prebačen je na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

U drugom automobilu, prema rečima Macure, povređen je vozač, muškarac star oko 45 godina i sa tupim povredama glave, grudnog koša i stomaka i prelomom desne natkolenice i potkolenice prebačen na VMA, kao i suvozač, žena stara oko 43 sa tupim povredama levog ramena levog i desnog kolena.

Macura je navela da su na mesto drugog udesa išla tri vozila Hitne pomoći i vatrogasno vozilo.

Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajnih udesa poledica na putu.Izvor:
B92.net
 
Top