LANČANI SUDAR NA GAZELI Tri udesa devet vozila, šestoro povređenih, među njima dvoje dece

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.566
LANČANI SUDAR NA GAZELI Tri udesa devet vozila, šestoro povređenih, među njima dvoje dece
Blic.online
U lančanom sudaru koji se dogodio oko 13 sati na Gazeli, u krajnjoj levoj traci u smeru ka Novom Beogradu, u kojem je učestvovalo čak devet vozila, povređeno je šest osoba.

595560_kamera-foto-naxi-radio_f.jpg

Ovako sada izgleda saobraćaj na GazeliKako nezvanično saznajemo, došlo je do "naletanja" i tri lančana sudara. U prvom udesu je učestvovalo pet automobila i u njemu je povređeno pet osoba. Odmah su se desila još dva udesa u kojem je učestvovalo po dva vozila i u kojima je povređena jedna osoba.


Nada Macura iz Hitne pomoći potvrdila je da ima šestoto povređenih i da su svi već prebačeni u Urgentni centar.

- Od šestoro povređenih, dvoje je dece, jedno od devet, drugo od tri godine. Srećom, niko nije životno ugrožen, svi imaju lakše povrede - rekla je za "Blic" Macura.

U Urgentnom centru nam je potvrđeno da su primili šest osoba.

- Prvo je dovezena majka sa dvoje dece, a kasnije i ostalo troje povređenih. Još uvek su svi na dijagnostici, ali za sada ništa ne ukazuje na teže povrede - rekla je Aleksandra Berić, PR Urgentnog centra.

Lančani sudari stvorili su na Gazeli veliku gužvu, koja je trajala sve do 15 sati. Saobraćaj, iako usporen, normalizovan je dva sata posle udesa uoči uobičajenog popodnevnog špica.
 
Top