Ladies&real women

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
LADIES - Ako slučajno presolite jelo dok se kuva, ubacite jedan oguljeni krompir i on će upiti višak soli za automatski „fix-me-up".

REAL WOMEN - Ako presolite jelo dok kuvate, to je ful loše. Molim ponavljajte za mnom moto Pravih žena: „Ja sam to skuvala i ti ćeš to da jedeš i ne zanima me koliko je loš ukus!"

LADIES - Lek za glavobolju: Uzmite limun, prepolovite na pola i utrljajte u čelo. Pulsiranje će nestati.

REAL WOMEN - Uzmite limun, pomešajte sa tekilom, ohladite i popijte. Možda ćete još uvek imati glavobolju, ali koga briga!

LADIES - Na dno korneta stavite salvetu da biste sprečili curenje sladoleda.

REAL WOMEN - Jednostavno isisajte sladoled odozdo, za ime sveta. Ionako verovatno sedite turom na kauču, i s podignutim nogama.

LADIES - Da biste sprečili klijanje krompira, ubacite jednu jabuku u džak sa krompirima.

REAL WOMEN - Kupite kutiju gotovog krompir-pirea i nećete morati da brinete o krompiru kome rastu noge i ruke.

LADIES - Kada recept za kolače zahteva brašnjenje kalupa, upotrebite malo suve smeše

za kolač, pa neće biti belih tragova sa spoljnje strane kolača

REAL WOMEN - Idite u pekaru/poslastičarnicu - oni će ga čak i ukrasiti

LADIES - Ako imate problema sa otvaranjem tegli, pokušajte sa gumenim rukavicama za pranje sudova. One onemogućavaju proklizavanje stiska i čine otvaranje tegli lakšim.

REAL WOMEN - Idite da pitate VRLO ZGODNOG komšiju da to uradi za vas.

I na kraju, najvažnije...

LADIES - Ne bacajte ostatke vina. Zamrznite u kockice za buduću upotrebu u saftovima i gulašima.

REAL WOMEN - Ostaci vina???

Natrag