Krema za...??!!

Član
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poruka
134
Haha ljudi... imam jednu kremu vec 2 meseca, i ne znam zasta sluzi:???:
Zove se SOS i iz Oriflame-a je. Jel zna neko mozda zasta je uopste ta krema i kao se koristismile3 Mislim da bi bilo redno da je istrosim .. Hahaha...

Član
Učlanjen(a)
26.03.2009
Poruka
225
SOS to mi lici na nesto za cibulje...ima moja sestra nesto SOS iz garniera i nivea....:vorred:

Član
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poruka
134
hehe.. pa dobro to..a jel znas mozda i kako se nanosi:) i kolko puta dnevno:???: hehehe..?

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
Vlado, ti si nesto od skoro poceo da se bavis kozmetikom, a?:blum3:
Salim se ...smile3
Prvo, vrlo je bitno da znas, da kozmetiku narucito koju nanonisis na lice, mora biti odgovarajuca tvom tipu koze, ne mozes bilo sta i bilo kako nmackati jer ces postici totalno suprotan efekat...:confused2:
Dalje, kozu pre nego sto stavis kremu, moras pazljivo ocistiti, najbolje nekim losionom za umivanje ili nekim tonikom, kozu lica nikada ne smes grubo trljati dok se umivas, narucito predeo oko ociju, ne smes se umivati isuvise toplom ili isuvise hladnom...tek kada dobro ocistis lice nanosis kremu, i to u zavisnosti od tipa koze i od doba dana tj nocnu ili dnevnu...
A sto se tice Oriflame kozmetike... Oni su izbacili celu paletu SOS proizvoda, za ruke, kosu, lice, nokte...
Najverovatnije je jedna od ove dve ako mozes prepoznaj smile3
3b059f2a.jpg
ili
f0c9bc26.jpg

Jel jedna od te dve?
Inace, ja ti ne bih preporucila taj brend, jos narucito sto vidim da si mlad tj da ti je koza mlada, te iz tog razloga mislim da je bolje da koristis neke druge preparate...
Pokusaj da prepoznas kremu pa cu ti reci...:roll:

Član
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poruka
134
e ova desno je za lice:) tu imam:) ae mi kazi sta i kako se nanosi?? greota je vise da je cuvam:dance2:

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
Vlado, moj ti je savet da je ne koristis... to je krema za zrelu kozu...sto tvoja svakako nije... u sebi sadrzi alkohol sto apsolutno nije dobro, u principu se uvek trudi da koristis kreme bez alkohola, narucito ako ima suvu kozu... To je preparat koji utice, zapravo trebalo bi da utice na mitisere, bubuljice, borice, sve ono sto je nepravilnost na licu...itd...samim tim sto je "kao" SOS, mozes zakljuciti da agresivno deluje na kozu... Malo sam prosvrljala po forumima stranim, i generalno vidim da zene uopste nisu zadovoljne ovim preparatom...
Ono sto bih ja tebi preporucila je da kupis
Neutrogena Visibly clear 2-in-1 wash and mask
getImage.aspx

U njoj imas sve, cistis lice, negujes ga, jednostavan za upotrebu, ne oduzima puno vremena itd...
Volela bih da me poslusas...:thinking:

Član
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poruka
134
hvala jos jednom Barbie :)
ali ja necu da kupujem nista:acute:znaci ovo cu da poklonim ovu kremicu:dance2::dance2: Ae nagradna igra: Koje godine je bio 1 Rammsteinov koncert:blum3::blum3:???
odgovore saljite meni na private i kao nagradu dobijate SOS kremu:blum3::blum3::blum3::blum3:

Član
Učlanjen(a)
16.05.2009
Poruka
669
1995...valjda...mogu ti reci vec sam u godinama kad treba da brinem o boricama....:D
Kad god ti nesto treba, slobodno pitaj....ko kaze da je ovaj deo foruma samo za devojketriniti

Član
Učlanjen(a)
03.05.2009
Poruka
134
evo cestitam Google-u sto ti dao tu informaciju :) a za kremu cemo se dogovoriti vec. Hehehe:D:D

Natrag