Krci mi mikrofon(hitna pomoc)

Učlanjen(a)
01.07.2014
Poruka
12
Imam windows 7....
Imam problem krcim mi jako mikrofon imao sam neki los odem kupim slusalice GIGATECH HM-6000 mikrofon mi krci na frapsu,trebam poceti nesto da snimam za youtube ali mi uzasno krci znal neko zasto sta da uradim,a to mi nove slusalice....nisam kupovao kod kineza platio sam ih oko 12 evra :) Hitna pomoc

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Pogledaj opcije za zvuk da ti nije pojacan previse recording slider za mic in, da nije ukljucen boost, i da nije ukljucen direktan playback, to moze izazvati kakofoniju, jer zvuk u istom trenutku se repordukuje i snima. Probaj da smanjis playback skroz na mic in. Ako nije to probaj da reisntaliras drajver za zvuk.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Sad sam nesto pobrkao i sad nikako ne radi na fraps :S
Obicno u aplikaciji za zvuk imas da vratis na default podesavanja. Verovatno si mutirao neki slider, proveri pa pojacavaj po malo. Recording ti je za snimanje preko tog, playback ti je za reprodukciju zvuka... Mozes testirati i van fraps, mozes probati i sa windows sound recoreder. Snimi bilo sta par sekundi i sacuvaj ne desktopu, pa vidi kako radi. Takodje vidi u podesavanjima u frapsu kako je podeseno da snima zvuk, pojacaj ili smanji kvalitet.

Učlanjen(a)
01.07.2014
Poruka
12
Evo neke slike ako ti nije smor da pogledas i da vidis jel tako treba posto sam sve ono provjerio i krci jedino da nije do slusalica da ne valjaju

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Evo neke slike ako ti nije smor da pogledas i da vidis jel tako treba posto sam sve ono provjerio i krci jedino da nije do slusalica da ne valjaju
Ides na realtek ili koju god aplikaciju imas i potrazis nesto ovako:
aLwNrQz3

Vidis kod mene je mikrofon mutiran za snimanje, kliknes na to i podesis slidere...

Takodje pogledaj u sound settings(kliknes na zvuk, pa mixer, pa levels)
ZGEW5rMS

Pa vidis na primer posto slusalice koristim an prednjim ulazima front pink je ukljuceno i pojacano...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Vidi i ovo kucas sound u start search, ides na sound, pa u opciji recording vidi prepoznaje li mikrofon, idi desni klik na mikrofon i stavi ga za default device, mozes i preko realtek manager-a....

Natrag