Krava se popela na krov kuće

Član
Učlanjen(a)
29.10.2009
Poruka
1.416
Krava se popela na krov kuće

cow_1545022c.jpg

Jedna krava popela se na krov kuće, što je šokiralo vlasnika imanja koji je verovao da su ga napali provalnici, javlja Telegraf.
Komšija Vilijam de Koti (17) fotografisao je kravu nakon što ju je spazio kako stoji na krovu, skoro dva metra iznad zemlje.
„Gledao sam kroz prozor kada sam video kravu. Prvo sam pomislio da mi se priviđa, a onda mi se učinilo da je ona na zemlji, a ne na krovu. Ipak, kada sam malo bolje pogledao, uverio sam se da je zaista na krovu. Uzeo sam foto aparat i uslikao je“, rekao je Vilijam.
On je dodao da je ranije čuo da krave mogu da skoče dosta visoko, što je potvrđeno ovim slučajem.
Vlasnik imanja je nekon povratka sa posla pozvao policiju jer je mislio da su provalnici pokušali da uđu u kuću preko krova. Krov je bio smrskan na jednom delu, pa je vlasnik bio ubeđen da je njegovo imanje opljačkano.
polis.gif
Lokalni policajac je rekao da je srećan što nije imao posla sa pravim provalnicima i što je imao fotografiju na osnovu koje je rešio slučaj.
Sarcastic.gif

2hnz9t2.gif

i448064_1zwcbjn.gif.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Neka luda krava :)

Ali da je vidik bolji, bolji je, verovatno se cela livada vidi. Nego nešto je besna, povrnula uši i ogradu bi da preskoči :)

Natrag