Kopiranje WEB stranice u PDF

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
ja dao toliko odgovora a meni niko da odgovori.Treba mi neki program(Virtualni Printer) da bi mogao pojedine WEB strane da kopiram u PDF.Probao sam puno programa ali rezultati nisu zadovoljavajuci.Cak sam probao i direktno WEB da uvucem u Word 2010 ali ni to nije kako treba.Molim ako neko ima iskustva sa ovim da mi da savet-naravno trebalo bi da dobijeni PDF isto ima klikabilne(hiper linkove)a ne da se snimi kao slika.Svaki savet je dobrodosao,pozz

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
zahvaljujemti na odgovoru ali za acrobat mi treba dani dani da bi ukapirao kako radi-meni samo treba da snimimim WEB stranu-u svakom slucaju hvala ti na odgovoru,pozz

Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
eto vidis to nisam znao ,zahvaljujem,probacu pa cu ti javiti rezultate,pozz

ludilu nikad kraja evo
znaci uradi on PDF ali nema boje nema slike i sve je crno-belo-da li ja ne znam nesto da oidesim ili...

Dodato posle 10 Sati 22 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

jos bi te zamolio da mi nesto objasnis-naime WEB se konvertuje u PDF ali je dokument crno-beli a nekada nema ni slika.Da li treba nesto naknadno da se podesi-koristim Adobe Raider a ista situacija je bila i sa Adobe Acrobat,pozz

Dodato posle 1 23 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

izvinjavam se ako sam dosadan ali nikako ne mogu da konvertujem WEB u PDF sa programom 7 pdfvebsite converter.Ako bi mogao da mi das neko detaljno uputstvo bio bih ti veoma zahvalan,pozz

Poslednja izmena:
Natrag