Kontrole na Fifi 14

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Kako da namestim da mi kontrole na fifi 14 budu kao na Pesu da se na x-dodaje,kocku-šuta,krug-ubacuje i trougao-dugi pas
na r1-brzo trži
na l2-uključuje igraš
i da kada se drži r1-brzo trčanje i x-dodavanje igrač ide na loptu...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Programcicem Xpadder se mogu podesiti bilo koje komande sa tastature u bilo koj igrici. Tako da ako znate komande na tastaturi mozete ih mapirati kako god hocete...

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Programcicem Xpadder se mogu podesiti bilo koje komande sa tastature u bilo koj igrici. Tako da ako znate komande na tastaturi mozete ih mapirati kako god hocete...
Moja greška trebao sam da napomenem da igram na Džojstiku hoće li taj program moći za džojstik?
ili jednostavno ako neko igra Fifu 14 a ima kontrole kao na PESU onda neka mi samo slika to ja ću sve to da namestim na Fifi i eto....

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Da upravo tome i sluzi program, da se gamepadu dodele komande po zelji... Samo je potrebno uneti komnde sa tastature. Prakticno kada se zamene komande kao da igrate preko tastature(treba izabrati keyboard za upravljanje), gamepad salje komande kao da ste pritisnuli odgovarajuce dugme na tastaturi.

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Da upravo tome i sluzi program, da se gamepadu dodele komande po zelji... Samo je potrebno uneti komnde sa tastature. Prakticno kada se zamene komande kao da igrate preko tastature(treba izabrati keyboard za upravljanje), gamepad salje komande kao da ste pritisnuli odgovarajuce dugme na tastaturi.
Ne mogu da se snadjem u programu ima li ko šta jednostavnije ?

Natrag