Kondom sa nikotinom, da ne pališ posle seksa

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Kondom sa nikotinom, da ne pališ posle seksa

08. novembar 2010. 02:22

Pokušavaš da ostaviš duvan i dobro ti ide - čak i posle jela ili uz kafu, ne posežeš za cigaretom. Samo još da prestaneš da "pališ" nakon seksa. I za to postoji rešenje.

v188300p0.jpg

Kondomi "začinjeni" nikotinom napravljeni su za one koji su u fazi ostavljanja duvana. Proizvodi ih Švedska kompanija Pharmacia Latex Aktiebolaget, a sa ciljem da se spreči nezdrav ritual paljenja cigarete nakon seksa.

Kondom bi u prodaji, prvo u SAD, trebalo da se nađe 2011, a proizvođač tvrdi da će zahvaljujući lubrikantnu obogaćenom nikotinom, želja za duvanom neposredno nakon seksulanog odnosa biti smanjena.

Dakle, stihovi pesme Riblje čorbe: "Pušim u maniru iskusnog švalera, a kraj mene prede zadovoljna ženka", više ne važe.

(MONDO)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Jel to vazi i za one koji ga nose i za one na kojima se nosi..:vorred:
A gde se to stavlja ,kad gubis volju za cigaretom..:vorred:
Kakve veze ima jedno sa drugim ,nikako da skontam..wacko2
Moraces da nadjes jos informacija i podelis ih sa nama...yes3

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
E moja Ceco, nisi u toku. Pitaj slobodno. Nikotin iz lubrikanta kroz kožu ulazi u tijelo, pa u krvotok. Kada se u krvi postigne dovoljan nivo nikotina, želja za cigaretom te mine.
Jedini je problem što okorjeli pušači moraju "potrošiti" pet šest kondoma. A to i traje, i košta. Pa ispadne da je ipak poslije dobre ševe jednostavnije zapaliti jednu dobru cigaretu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
E moja Ceco, nisi u toku. Pitaj slobodno. Nikotin iz lubrikanta kroz kožu ulazi u tijelo, pa u krvotok. Kada se u krvi postigne dovoljan nivo nikotina, želja za cigaretom te mine.
Jedini je problem što okorjeli pušači moraju "potrošiti" pet šest kondoma. A to i traje, i košta. Pa ispadne da je ipak poslije dobre ševe jednostavnije zapaliti jednu dobru cigaretu.

Dobro de,bilo mi logicno za njega ali kakve vajde ima zena od toga...:dntknw:
Samo sam razmisljala kako da ostavim cigarete :blush:
odoh da zapalim sad se izblamirah :vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Dobro de,bilo mi logicno za njega ali kakve vajde ima zena od toga...:dntknw:
Samo sam razmisljala kako da ostavim cigarete :blush:
odoh da zapalim sad se izblamirah :vorred:

Sorry, šalio sam se.sorrysorrysorry

Ili je kondom namijenjen samo muškarcima, što je bezobrazluk, ili "maziva" ima i s vanjske strane, pa ti cigareta ipak neće trebati.

Natrag