Komentari o forumu: Muzičke diskusije.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.931
Jel može ova tema da se stavi u lepljive? Pa da malo za promenu diskutujemo o muzici, a ne samo da kačimo jutjub klipove.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.390
Hmm...možda i nije loše rešenje ili makar da se više ljudi uključi u ovu temu, podforum Muzičke diskusije, a sve se svodi na postavljanje klipova. Ne moraju ni sve teme n etreba da budu za diskutovanje neke za to i nisu ali ovako ne vidim svrhu, toliko tema o muzičkim grupama o niko na primer da kaže što ih voli ili tako nešto...
 
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.044
Ovaj Pdf je moj ulaz na forum. yes3
Osećam da ovde imam sa kim da podelim muziku i uživam u tome!thnks

Htela sam da postavim video koji govori o tome uz kakve sam muzičare odrasla
i zašto obožavam muziku ali neka ovo ostane tema za komentare!:give_rose:
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.931
Mars, postavi video radi demonstracije, nije problem. :) Nego samo da ne bude čisto nabacivanje klipova radi njih samih, ako je u funkciji u kojoj si opisala slobodno kači. yes3
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.390
Jeste postoje neke teme, gde objašnjenja...nisu suvišna...ali nisu potrebna ...samo da se ređaju klipovi...ali s obzirom da podforum u naslovu nosi naziv diskusije mogla bi i po koja da se prozbori...a nije da nema tema...
Omiljena pesma lepa tema ali pretvorena u klasičan spam ne računajući prve dve strane...ali i dalje se u njoj svakodnevno spamuje i nikom′ ništa...sramota.
Da sam ja urednik odavno bih upozorio
director.gif

Onda bih sačekao da se nakupi cela strana i samo zamahnuo...par puta
flyfish.gif

ovih bičem koji potseča na štap za pecanje yes3
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.023
Evo imam predlog za muzički dio foruma. Naime, zadnjih dana je otvoreno mnogo biografija domaćih i stranih grupa. Mislim da bi bilo dobro da neko odradi index izvođača, tako da znamo koje su muzičari već postavljeni, a koje možemo da ubacujemo. Naravno, taj index izvođača bi se stalno dopunjavao, korigovao svakog dana i bio uvijek ljepljiva tema. Mislim da bi pomoglo forumašima u preglednosti.
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.390
Mogle bi i neke teme da se odlepe, previše je zalepljenih skoro pola strane, ali to je samo predlog...moj yes3
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.272
Vidim da ste već postavljali predloge, pa evo šta smo uspeli da uradimo.
Imamo dva nova podforuma vezana za biografije, tako da su one lepe teme koje smo u poslednje vreme otvorili, prebačene tamo.
Potrudiću se da i ovaj ostatak nekako dovedem u red, ali za to treba vremena.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.931
Nije loša ideja da se prebace biografije u poseban podforum, samo ima jedan, po meni ozbiljan problem tamo, a to je što su teme fiksirane i ne ide onako kao obično na vrh tema u kojoj je upravo postovano. Primetio sam da je tako i u podforumima Domaći i strani tekstovi, s tim što su tamo teme poređane abecedno. Mislim da bi za Biografije trebalo da bude onako kao dosad, da na vrh ide "najsvežija" tema. Jel može nešto da se uradi po tom pitanju?
 
Top